Micke-träning

Det blev ändrade planer, det blev Nisse istället för Bullen på träningen. 
Dag 1: Vi värmde upp väldigt länge på tre st små sockerbits-studsar;) Jag visste att jag behövde vara väldigt bestämd med honom så jag drev på mycket. Han tvekade ingenting, istället vart han väldigt pigg och det blev nästan lite trångt för honom. Men det är mycket roligare att rida en pigg ponny! Sen hoppade vi en liten bana, det gick jättebra och det kändes superbra. Jag hoppade den 2 gånger på samma höjd och sen 1 gång på lite högre. Och det kändes lika bra. Han hoppade av på rätt ställe osv!:)
Dag 2: Vi värmde upp på ett räcke, det gick bra. Han kom lite nära vissa gånger..Sen bytte vi håll och gjorde samma sak, det var likadant i det varvet. Sen la vi upp en bom på räcket så det blev en oxer. Då hoppade vi den och sen red vi på en liten båge och hoppade en till oxer. Han tvekade lite på den oxern, men sen när han såg att det inte fanns någonstans att springa åt det håll han ville så hoppade han;) Efter vi hade värmt upp på det så hoppade vi en bana med jättsvåra svängar, det kändes bra fast han var lite mer tveksam jämfört med gårdagen.
Jag tycker ändå att det har gått superbra i helgen med tanke på att jag inte ridit honom så mycket! Så jag är jättenöjd!
 
/Maja



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo