Rådjur

Var ute och red Nisse igår, red inte på banan utan jag for ut en sväng. När vi kom till stigen vid ängen så brukar man galoppera lite fram och tillbaka, och det tänkte jag ju då göra. När vi kom ut på vägen/stigen så stannade nisse och jag tryckte fram honom, och precis när jag nuddade honom så drog han iväg i full galopp! Jag kollade på sidan och såg två små rådjur ganska nära oss, ca 7 meter från oss! Haha, nisse vart livrädd och det tog on stund att få stopp på honom!:D
 
 

THIS IS US

Har sett One Direction's film This Is Us nu!! Det var den bästa filmen jag någonsin sett, det kändes som att man var där med dom! Och den var sjukt rolig, jag tror jag skrattade halva tiden!:) Alla borde i alla fall gå och se den:D
 
 

One Direction

Träffade One Direction idag!! Nä jag skoja bara, jag tog kort med deras pappersfigur hihi ;)
 

Lycksele 2013

LC Bed. A:0/A:0, 0 fel, vinst!
Både framridningen och framhoppningen kändes jättebra, han var pigg och lyssnade bra och allt kändes super!
Banan var inte så svår, en ganska lätt LC bana. 
Grunden kändes jättebra, alla språng vart bra och tempot var också bra! I omhoppningen så kanske det gick lite väl fort, jag fick inte riktigt igenom alla halvhalter så några språng vart lite stora. Men vi gick runt med 0 fel och det räckte till en vinst!
 
LD+5 Bed. A:0/A:0, 0 fel
Allt kändes likadant som dagen innan, jättebra och han var pigg och fräsch! Finns egentligen inte så mycket att säga om rundan, den var bra! Dom slog ihop B och C-ponnysarna. Det var bara en placerad och det vart en tjej som rider B-ponny.. Jag kom 2:a efter henne, men alltså utanför placering. 
Kortet vart fullt när pappa började filma så därför finns det ingen film från den här klassen..
 
LC+5 Div 2 Bed. A:1a, 0+4 fel, 2:a individuellt, vinst med laget!
Denna klass var alltså en lagklass, Div 2. Jag red i laget tillsammans med Ida och Dapne, Emma och Sune och Agnes och Biscuit Gold. 
Grundomgången kändes lite sådär, det gick inte heller superbra på framhoppningen. Vi tog oss runt grunden med 0 fel ändå! Eftersom det var A:1a så går man ju alltså ut och hoppar omhoppning senare. Så då han Nisse vila en liten stund och dricka lite vatten. (Det vart ingen lagomhoppning då vi var enda laget med 0 fel, så vi vann. Alltså vart omhoppningen induviduell.) Gick sedan till framhoppningen och hoppade några språng igen, det kändes mycket bättre än vad det gjorde innan grunden! Omhoppningen kändes hur bra som helst! Det bara flöt på, sen att vi rev ett hinder var ju lite surt, men det spelade ingen roll för det kändes verkligen superbra! Bästa "rundan" i helgen! Det räckte till en andraplats individuellt! 
 
 
Jag är verkligen jättenöjd med helgen! ♥
 
 
 
 

Eva träning

Igår var det Eva Jonsson träning på kvällen. Vi hoppade olika linjer och jag tycker att det gick jättebra för mig och nisse! Det var en runda som vart väldigt ojämn, och det berodde på att han vart väldigt stark och jag lät han bara springa på och glömde bort halvhalter.. Bortsett från det så gick det bra, han stannade inte någon gång!
 
Jag fick byta sadel i söndags men jag tyckte att den var väldigt oskön, jag fick väldigt ont i svanskotan av den. Men vi får se om jag får rida i den idag eller inte.  Jag fick i alla fall byta till min vanliga sadel igår på träningen, så det kändes bättre med den!
 
Skolan har ju börjat i måndags så nu har jag gått i två dagar, jag sitter och har lunchrast just nu. Vi har haft ett långt SO pass på morgonen, sen hade vi 40 min rast och efter det hade vi idrott. Eftersom det var första idrotten så satt vi bara och pratade och planerade lite, chill. Det tog ju inte så lång tid, så vi fick lunch 50 min tidigare, haha! Så nu har vi haft lunch i 1 tim och 1o min och vi börjar om 10 minuter! 
Då har vi matte, vilket jag tror blir ganska lugnt idag!
bild från i helgen i skellefteå!♥
 

dom senaste dagarna

dom senaste dagarna har jag mest haft ångest över att skolan börjar:( 
 
imorse var jag och klippte mig och färgade mitt hår mörkbrunt! Jag vart jättenöjd:D
Efter det så var det raka vägen till stöckes föreningslunch som var jättetrevlig. Vi blev bjudna på kött och pommes:) trevligt trevligt!
For sedan till stallet där jag, emma och linnea red ut! Nisse var jättepigg, haha!
 

Idag


Skellefteå LC vinst!

 

Bilder från Eva Jonsson-träningen

De första tre bilderna är tagna av Victoria Wirth, resten är tagna av Emma Engelind:)
 

Skellefteå

I helgen har vi varit i skellefteå och tävlat, många fina rundor har det varit!
För mig och Nisses del så tycker jag att det har varit en bra helg, om man bortser från LD:n där vi fick ett skitstopp....
LC på lördag gick bra och vi kammade hem en andraplats! Det var absolut inte den bästa LC rundan vi gjort men det var bättre än LD:n! Några hinder vart det lite konstiga språng pga att vi kom fel och det var titt-hinder.. Men vi kom runt på 0 fel och en bra tid, vilket räckte till en andraplats:)
LC på söndag gick ännu bättre! Där vann vi på en väldigt snabb tid! I grunden så gick det lite för fort, det kände jag så jag gjorde lite halvhalter här och där, men han var verkligen jättepigg! :) 
 
Jag är nöjd över helgen och det känns som att vi har kommit tillbaka på rätt spår nu! :D
 
 

Springer


Eric Saade


Eva Jonsson-träning 6/8-13

Ikväll så hoppade vi för Eva Jonsson. Vi hade som fokus att träna på våran sits osv. Det gick jättebra, han stannade en gång på "stopp"-hindret, men det är ju läskigt;) 
Först värmde vi upp med att hoppa räcken diagonalt, sen hoppade vi lite kombinationer, efter det så hoppade vi en linje på medellinjen och fortsatte till en trippelbarr som var på långsidan. Och till sist så avslutade vi med att bara hoppa trippeln några gånger:)
 
På linjen så skulle vi gå som hade C-ponnyer gå på 5 galoppsprång, vi märkte att det var väldigt trångt så man fick verkligen hålla tillbaka dem redan i landningen. Linnea som rider en B-ponny gick på 4 galoppsprång, haha galna :D 
 
Filmen är filmad med mobil, så det är inte jättebra kvalitet;)

Skogen

Imorse så hade jag och Linnea utsläpp i stallet, så dom kom och hämtade mig vid halv 9 på morgonen. Då släppte vi ut dom galna små hästarna, haha.. sen mockade vi och sen sa vi i klubbrummet och fikade och pratade osv :)
Vid 12 så tog vi in våra hästar och red ut i skogen. Det var jättekul, ganska längesen jag gjorde det faktiskt! Det var dock otroligt varmt!!
 
Imorgon far jag nog ut till stallet vid tre, och då ska vi lägga fram lite travbommar på banan :)
                                                                          ♥