Lycksele 2013

LC Bed. A:0/A:0, 0 fel, vinst!
Både framridningen och framhoppningen kändes jättebra, han var pigg och lyssnade bra och allt kändes super!
Banan var inte så svår, en ganska lätt LC bana. 
Grunden kändes jättebra, alla språng vart bra och tempot var också bra! I omhoppningen så kanske det gick lite väl fort, jag fick inte riktigt igenom alla halvhalter så några språng vart lite stora. Men vi gick runt med 0 fel och det räckte till en vinst!
 
LD+5 Bed. A:0/A:0, 0 fel
Allt kändes likadant som dagen innan, jättebra och han var pigg och fräsch! Finns egentligen inte så mycket att säga om rundan, den var bra! Dom slog ihop B och C-ponnysarna. Det var bara en placerad och det vart en tjej som rider B-ponny.. Jag kom 2:a efter henne, men alltså utanför placering. 
Kortet vart fullt när pappa började filma så därför finns det ingen film från den här klassen..
 
LC+5 Div 2 Bed. A:1a, 0+4 fel, 2:a individuellt, vinst med laget!
Denna klass var alltså en lagklass, Div 2. Jag red i laget tillsammans med Ida och Dapne, Emma och Sune och Agnes och Biscuit Gold. 
Grundomgången kändes lite sådär, det gick inte heller superbra på framhoppningen. Vi tog oss runt grunden med 0 fel ändå! Eftersom det var A:1a så går man ju alltså ut och hoppar omhoppning senare. Så då han Nisse vila en liten stund och dricka lite vatten. (Det vart ingen lagomhoppning då vi var enda laget med 0 fel, så vi vann. Alltså vart omhoppningen induviduell.) Gick sedan till framhoppningen och hoppade några språng igen, det kändes mycket bättre än vad det gjorde innan grunden! Omhoppningen kändes hur bra som helst! Det bara flöt på, sen att vi rev ett hinder var ju lite surt, men det spelade ingen roll för det kändes verkligen superbra! Bästa "rundan" i helgen! Det räckte till en andraplats individuellt! 
 
 
Jag är verkligen jättenöjd med helgen! ♥
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo