TORSDAG

Idag är det torsdag.
Har lunchrast och sen har vi SO och sen har vi elevens val. Jag ska spela lite innebandy, men ingen får tackla mig;) 
Vi är sociala gänget här, sitter med varsin dator eller mobil;) 
Efter skolan ska jag hem och städa, det behövs! Sen ikväll blir det innebandyträning.. Imorgon efter skolan så blir det stallet! 

Nu börjar våran SO så jag bloggar mera sen troligtvis när jag kommer hem:)
 
/Maja

Uteritt!

Idag var alltså första gången jag red på några månader, jag får inte ramla av nu! Men iaf så gick det jättebra, jag red ut med Linnea och småponnysarna var relativt snälla;) Bullen gjorde iallafall inget.. Det gick bra och det kändes bra i axeln så det är ju positivt! 
När vi kom tillbaka så borstade jag och Linnea av Mira (en av ungponnysarna..), Hon är bara 2 år men hur snäll som helst, står helt still när man borstar och håller på!:)
Har som sagt också köpt nya vita ridbyxor idag, nu fattas bara den nya hjälmen och ett par svarta ridhandskar så är jag fit for fight!;)
sötponnyn!♥

/Maja

Äntligen!!!

♥♥
 
/Maja

Nya ridbyxor!


Reflektionseftermiddag

Hade reflektionseftermiddag idag, vilket betyder att jag slutade efter lunch. Fast jag åt inte lunch på skolan för det var typ medelhavsfisk eller något, så jag for hem. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och ska snart äta något. Vid 2 kommer mamma hem och då ska vi fara och kolla på nya vita ridbyxor:D Vi var och kollade på ridhjälmar igår! Sen efter vi har kollat på ridbyxor, så ska jag fara till stallet och rida!! Jag vet att jag har skrivit det många gånger, men wihoooo en gång till:D
SKA JAG KÖPA DOM HÄR RIDBYXORNA..?
 

/Maja

Äntligen, finally, finalmente, schließlich, enfin

Imorgon får jag ÄNTLIGEN rida!! Gud vad jag har längtat, de kommer bli hur kul som helst! Yey finally! Lägtar också tills den 15 mars för då har vi hoppträning på Hippo.. Hoppas det går bra, det tror jag!;) wihoooooo:D


Matteprov avklarat

Har nyss gjort matteprov, det gick jättebra. Det kändes bra och jag gjorde alla uppgifter. Nu ska vi byta platser, så vi ses;)
 
När jag kommer hem ska jag typ sova eller nåt, haha;)♥

/Maja

Matteprov imorgon

Har matteprov imorgon. Jag känner mig helt lugn faktiskt. Jag har nog aldrig kännt mig så här lugn inför ett prov, men de är ju bra! 
Måndag idag, inte så jobbig dag.. Idrott, no/musik, lunch, svenska och so.. Och på svenskan så kom en författare på besök, så det var inte så väldigt jobbigt;) 
SNART FÅR JAG BÖRJA RIDAAAAAAAAAA!:D♥

/Maja

Keep calm


Här glider kingen in;)♥

 
Nu kan jag inte vänta tills jag får hoppa finaste bullen!♥♥♥
 
/Maja

Bilder jag inte visste fanns!:D

haha, hittade just dom här bilderna från i sommras
 
/Maja

Kan inte längta mera!

Har varit och kollat på tävlingarna idag. Alla skötte sig bra! Mycket fina stöckerundor hela dagen. 
Jag kan verkligen inte vänta mer nu!! Jag vill hoppa! Men snart får jag ju rida snart, yeyyy!;)
 
nu är jag hemma hos morfar och ska äta, vi hörs!
Kunde inte vända bilden på ipaden, så ni får vända er istället, haha;)
 
/Maja

Påväg till tävling

Go stöcke pf!!


en kväll i stallet

Kvällen har spenderats på stallet. Jag åkte ut med Emma vid fyra-tiden. Hjälpte Emma att göra iordning Doris för att hon skulle hinna ut med Linnea. Sen höll jag på med Bullen och borstade han med en magic brush. Det spelar ingen roll hur länge man borstar han, han lossar ändå hår;)
Iaf så kom linnea och emma tillbaka efter ca 45 minuter så då hjälpte jag dom att göra iordning Doris och Kakan eftersom det är tävling imorgon. Jag åkte hem med emma vid åtta-tiden.

 
Två instagram-bilder från idag!
 

/Maja

One Way Or Another music video♥

 
 
Matteprov på tisdag.. Fast jag känner mig ganska lugn, för jag tycker att det är ganska lätt det vi gör nu! Vi håller på med tabeller och diagram. Och våran lärare har sagt att vi inte ska ha med några cirkeldiagram som vi ska rita. Det är det ända som jag är "dålig" på för jag kan aldrig få dom runda, även om jag använder en sån här passare;) Aja, det är väl inget som är livsfarligt, huvudsaken är att jag kan göra tabeller och diagram och läsa av dem osvosv. Och det kan jag!
Imorgon är jag ledig, SKÖNT! Jag ska sova sen kanske jag far ner på stan med några kompisar och vi får väl se vad jag gör sen.. Sen på onsdag så slutar jag efter lunch och efter den veckan så är det sportlov. Och på sportlovet så är det Mars. Och när det är mars så får jag RIDA!!! ÄNTLIGEN, det känns som jag inte har gjort det på hur länge som helst, wiho!♥
/Maja

Stilbytardag

Idag var det stilbytardag på skolan, det var faktiskt inte så jättmånga som klädde ut sig.. Jag gjorde inte det, hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig så jag gjorde bara en fläta i håret, haha;)
Nu ska jag gå ner och äta lite fruktsallad och sen kanske jag sätter mig på träningscykeln, vem vet?;)
haha...
 
/Maja

Snart 1 år!!

Nu har jag snart ridit 1 år för Stöcke Ponnyförening. Det är sjukt vad tiden går fort. Men tiden går ju fort när man har roligt, eller hur?;) Men jag har lärt mig jättemycket det senaste året. Inte för att de 6 åren på ridskola skadade heller, där har jag också lärt mig jättemycket. Men på stöcke har jag inte bara lärt mig saker inom ridningen, utan har lärt mig otroligt mycket andra saker runtom hästarna! Och jag haft jätteroligt. Alla uteritter man pratat, skrattat och ridit! Alla, varenda en, så har man skrattat tillsammans med alla kompisar.
 
Första ponnyn som jag hade var Bessie's Beauty "Bettan". Världens mest underbaraste ponny, perfekta förstaponnyn! Gick LC/LB i hoppning och gjorde alltid sitt bästa. Gjorde ALDRIG något dumt. Jag kände mig alltid säker med henne. Och söt är hon också!;)♥
 
En liten kort film♥
Hoppas hon har det bra hos sina nya ägare!♥♥
 
Efter Bettan såldes så fick jag My Dragonfly "Bullen". Världens bästa läromästare, hoppar ALLT man styr på. Han har gått MSV hoppning utan några som helst problem! Han är liksom helt okomplicerad. Han går bara rakt in i transporten osvosv! Och det är ju skönt. Jag hann bara rida honom några gånger innan jag skadade mig, så just nu rider Jezzi han. Men snart så norpar jag tillbaka prinsen ifrån Jezzi;) Kan inte vänta tills tävlingssäsongen! Bästaste Bullen♥
 
 
Film på när Jezzi hoppar Bullen♥
 

/Maja


Inköpt

Jag och mamma for en sväng till AB Nian för att kolla! Men ni vet ju kanske hur det brukar gå... Så jag kom hem med en tröja och försökte tjata till mig några schabrak, ridbyxor, handskar, skärp, jackor osvosv..
/Maja

Kan inte vänta!!

Ni förstår inte hur "avundsjuk" jag vart idag när jag kollade på alla som tävlade, ville bara ta en häst och hoppa;) Men det skulle vara ganska osmart för då skulle jag behöva vänta ännu längre tills jag skulle få rida igen... 
Jag längtar jättemycket tills jag och Bullen börjar tävla. Jag som så gärna ville hoppa på URF, men jag får vänta en stund till och det kommer ju en massa fler tävlingar! Det ska bli roligt att hoppa lite högre klasser också :D 
Och nu när jag skriver om det så längtar jag ännu mer!!
Jaja, jag får ha tålamod så kommer det gå jättebra!:)
April 2012
 

/Maja

Surf uppdatering

Har gått jättebra för alla stöckeryttare idag. Lite bommar ner här och där men alla överlevde. Bullen gick som tåget, han tyckte det var jättekul! Bästaste ponnyn!:)


surf #2

Om ungefär en kvart så far jag till surf och hjälper Jessica med Bullen, lycka till alla som tävlar och jag uppdaterar senare:)
 

surf

Förra året på tävlingar på Surf i Juni.
 
/Maja

Tävlingsdags!!

Nu börjar tävlingssäsongen äntligen, Pay N Jump på SURF imorgon. Jag får fortfarande inte rida så Jessica rider Bullen istället for mig. Dom hoppar 90 cm (LB). Sen ska hon hoppa LB på URF'S lokala/regionala tävling nästa vecka. Jag tror att det kommer gå hur bra som helst. Bullen är världens bästa ponny och Jessica är jätteduktig på att rida! Jag följer såklart med och hjälper till. Hoppas det går bra för alla andra stöckeekipage också! Är det någon som läser detta som ska tävla: Lycka till!:) 
Vi ses eller hörs imorgon:)
Snygga kläder från maskeradhoppningen i somras. Söta Bettan!♥
 
/Maja

Sitter på sjukhuset

Sitter i centralhallen på sjukhuset just nu med pappa och väntar på att mamma ska komma och plocka upp oss. Har varit hos sjukgymnasten och fått ännu fler övningar som jag ska göra.. Jaja, det är viktigt att träna upp rörligheten och musklerna nu så jag kan börja rida och spela innebandy så snabbt som möjligt!! 
Annars så har det inte hänt så mycket, jag har fått tillbaka några prov som jag faktiskt är ganska nöjd över. Har fått 1 fel på varje;) Har inte heller någon läxa i veckan eftersom jag råkade göra matteläxan förra veckan! Har studiedag nästa fredag och stilbytardag på onsdag.... Tips på vad jag ska ha på mig?;) 
Nu håller batteriet på datorn att ta slut, så vi hörs:)
Snygga bilder på mig och emmy...;)
 
/Maja

Mörkhårig igen!

/Maja

Markarbete

Jag var ute i kylan i stallet idag och fotade när dom andra red markarbete för sussi på banan idag. Jag höll på att frysa ihjäl om fingrarna även om jag hade handskar på mig! Pysslade också med prinsen (bullen) i ungefär 40 minuter.. Jag försökte göra lite roliga flätor i svansen men det gick inte speciellt bra.... Men jag stod iaf och kliade han i typ 10 minuter, han älskar det! Söta ponnyn!♥
/Maja

han spelade inte

Han spelade inte matchen igår om ni ville veta...:(
 

Hoppas han spelar ikväll!

Ikväll ska dom visa Phoenix mot något annat NHL lag på tv! Nu undrar ni nog varför jag verkar vara intresserad av att se på NHL hockey.... Men min kusin (david rundblad) spelar i Phoenix och om vi har tur så spelar han ikväll! Det var längesen jag såg honom spela. Den börjar 21.30 så de är ju inte så sent. Dom brukar vara typ 01.00 på natten eftersom då är klockan ungefär 7 i USA.. Men vi får hoppas! Om ni inte ska se matchen så skriver jag senare om han spelade eller inte:d
/Maja
 

30 frågor

  1. Namn?- Maja Hedström
  2. Land?- Sverige...
  3. Ålder?- 13
  4. Längd?- vet inte, typ 165cm
  5. Favoritmat?- tacos
  6. Favortilåt?- kiss you
  7. Favoritdjur?- häst och hund
  8. husdjur?- två hundar
  9. favorit fotbollslag?- jag vet inte, sverige:D
  10. favorit innebandylag?- RÖBÄCK:D♥
  11. favorit handbollslag?- ingen aning..... sverige?
  12. mobiltelefon?- iPhone
  13. Favorit sportkändis?- David Rundblad, hahaaa.. dom som känner mig fattar varför jag skrev haha;)
  14. Favorit skådespelare?- vet inte...
  15. Favortít musikändis?- One Direction!!
  16. radhus/fristående hus?- asså menar dom vad jag bor i? isf radhus..
  17. Allergier?- mjölk, tomat, nötter..
  18. Opererats?- nej, om man inte räknar med när jag var typ nyfödd..;)
  19. Skola?- Linneaskolan
  20. Klass?- 7B
  21. Fobier?- jag har väl inte riktigt en "fobi" men jag hatar spindlar och alla sånnadär djur, usch!
  22. Ringde dig senast?- mamma
  23. Smsade dig senast?- Linnea
  24. Kikade dig senast?- Emmy
  25. Snapchatade dig senast?- Sara 
  26. Vad ser du om du kollar rakt fram nu?- Datorn..?
  27. Vad ser du om du sluter ögonen just nu?- svart...?
  28. Vad ska du döpa ditt barn till?- har inte riktigt funderat på det än...
  29. Vilken kompis har du kännt längst och hur länge har du kännt han/hon?- Emmy, jag har kännt henne sen vi föddes i princip..:)
  30. Har du svarat ärligt på alla frågor?- ja!

Hoppträningar

Hejsan, jag och mamma var och kollade på hoppträningarna igår igen!:)
Jag tycker att det gick bra för alla! Bullen var bäst såklart;) Han hoppar så mjukt, som en katt! Nästa helg så kanske det blir till SURF och HEJAAAA! Det beror på om vi stöcketjejer får vara med:) (pay and jump-tävling). Sen helgen efter det blir det till Hippo och HEJAAAA! För då är det lokal/regional tävling:D Årets första "riktiga" tävling! Hoppas det går bra för alla stöcketjejer! 
 
Prisutdelning i somras i Vindeln
(alla är stöckeekipage) ;)♥
Bästa Bessie's Beauty♥♥
 

/Maja
 

Många prov

Hej. Jag har haft väldigt många prov nu på sista tiden, därför har bloggningen inte varit på topp. Men nu ska jag försöka blogga lite mer då vi har lite "uppehåll" med proven! 
Idag hade vi iallafall matteprov. Var lite orolig inför provet, vilka uppgifter som skulle vara osvosv.. Men det visade sig vara ganska lätt(enligt mig) och jag tyckte att det gick jättebra! Jag är väldigt nöjd och hoppas att det visar sig på resultatet! 
Nu ska jag peta i mig lite mellanmål och sen ska jag bara chilla. Vi får se om jag följer med ner och kollar på träningen eller om jag sover;) Nä, nu måste jag passa ugnen så inte mackorna blir brända, vi hörs!
/Maja

Hej /Amanda


Amanda is in da house

Hejsan!
Maja kommer inte på något att skriva så hon bad mig hennes käre vän Amanda att skriva något så jag gör det. Vi sitter i skolan och ska ha läsning. Jag läser en bok. Sedan ska vi ha NO i 1 h och 20 min. Det kommer bli jättekul. Hoppas ni förstår min ironi. Den är komplicerad. :P Maja sitter bredvid och berättar någon historia om hon och när hon klev upp och hennes mamma sitter sedan vid frukostbordet med en förberedd macka som Maja sedan gluffsar i sig. Vi vet ju alla hur hon är*suck*. Nu måste jag göra någonting annat som säkert blir kul(MIN IRONI IGEN). 

Lite Bullen-bilder!♥

 
/Maja
 
 
 
 

Stallet!

Jag for till stallet idag och hälsade på min prins! Linn red han istället för mig. Han såg ut att vara nöjd efter hoppningen i fredags;) Nu sitter jag hemma och Julia har hjälpt mig med bloggen, äntligen fixade det sig!
Blir att plugga ikväll då jag missade två prov, så jag har prov på måndag, tisdag och torsdag..:/ jaja, vi hörs!


FÖRSÖKER

HEJ ALLA! JAG VET ATT MIN HEADER SER JÄTTEKONSTIG UT JUST NU!! JAG FÖRSÖKER FIXA DETTA SÅÅÅÅÅ, HA TÅLAMOD! ÄR DET NÅGON SOM KAN DETTA SÅ HÖR GÄRNA AV ER, LÄMNA EN KOMMENTAR OM NI INTE HAR MITT NUMMER ELLER ÄR VÄN MED MIG PÅ FACEBOOK:)
/MAJA

you can't win without losing

Var och kollade på våran match mot Sandåkern idag. Vi förlorade med 2-1!:( Jag tycker att vi spelade bra men turen var verkligen inte på våran sida. Jaja, bara att ta nya tag nästa gång, så vinner vi då!
 
Var på hippo igår och kollade när Jezzi hoppade Superbullen. Det var jätteroligt att se han hoppa, han tycker att det är så sjukt kul att hoppa nu när han inte gjort det på så länge!  Han busade lite och tyckte säkert att det var superduperkul! The prince is back on track!;)♥
 
/Maja