Dålig uppdatering!

Förlåt jag vet att jag inte uppdaterat på jättemånga dagar!
 
Tävlingen i nordmaling som var i helgen gick inte alls som vi tänkt oss!
 
LB lördag: Framhoppningen kändes hur bra som helst, han var framme och hoppade perfekt och allt sånt! På banan så kändes det direkt att han stod emot, han hade inte samma tempo.. 1:an och 2:an gick bra, sen kom vi till trean som var ett plank, och där tog det helt enkelt stopp! Jag vart jättebesviken för vi har aldrig vägrat ut oss.. 
 
Det var ju tänkt att jag skulle hoppa laget i LC på söndag, men eftersom det gick så dåligt på lördagen så gjorde vi inte det.. 
 
LC söndag: Den här gången han vi inte ens komma in på banan... Det var helt kaos på framhoppningen, det kändes som att det var 20 st där inne.. Och det kändes inte alls bra, första gången vi kom på räcket så stannade han, sen så kom vi mot hindret igen och då hoppade han av jääättestort! Det var egentligen inte så farligt för han har hoppat av stort förut många gånger och då har det gått bra! Men nu tappade han balansen och snubblade i hindret och jag flög som en vante och voltade uppe i luften och landade rakt på svanskotan.. och när jag låg där så kunde jag inte röra benen alls, och hade ingen känsel i dom. Så då bestämde sjukvårdarna att vi skulle ringa ambulans. Det tog typ 30 minuter för ambulansen att komma eftersom dom var i umeå. Så dom fick ju stoppa hela tävlingen..... 
Min känsel och rörlighet kom tillbaka mer och mer i ambulansen och på sjukhuset, men jag låg på en såndär Spineboard och var omringad med nackkragar och grejer runt huvudet så det var omöjligt att röra det.. Jag låg helt stilla i typ 3 timmar.. Iaf så gjorde dom massa olika grejer och jag fick röntga mig.. 
Det visade sig att jag hade knäckt svanskotan och hade klämt en nerv (därför jag inte kunde röra benen..) 
 
Så nu blir det vila ett liiitet tag:) Men snart så är jag uppe på hästryggen igen! :)
 
Det blev alltså ingen LB den dagen som ni troligtvis fattar..;)
Arkivbild
 
/Maja



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo