Älskar denna! 
 
gamla tider♥

Skrittaaaaa

Skrittade ut tillsammans med Tina, Elin och Linnea idag! Det var skönt att bara skritta ut nu när det har varit några hektiska veckor! Så nu tror jag att det bli skritt i helgen så får vi se sen. Nästa helg är det hemmatävling tsm med Nordmaling. Den kommer att vara i Nordmaling, anmäl er det kommer vara den bästa tävlingen ni någonsin har varit på!! ;) Jag hörde att det var väldigt många anmälda så det är ju kul! Jag hoppar LB,LC,LB! 
LC är Div 2 så vi får se om jag hoppar laget, om det går bra i LB så hoppar jag väl troligtvis i laget. Nu ska vi gå nolla i LB!! Jag ska satsa på att i första hand går nolla! aja, vi hörs. hejdå! :)
nisseeeeeeee♥

Saknar ♥♥

Kan inte fatta att det är typ 7 veckor sedan♥
/Maja
 
 

Dressyrträning

Jag red dressyr idag för Lena Unneby och det gick verkligen så himla bra! Eller dom första 10 minuterna så var han lång och seg och ville inte jobba, men när jag fick ihop honom så jobbade han verkligen och gick ner på tygeln och i bra form! Duktig kille..
Får se om det kanske blir skrittvecka nu, nästa helg den 6 och 7 Juli så är det tävlingar i Nordmaling. Det är hemmatävling för stöcke har gått ihop med nordmaling :) Mamma ska vara tävlingsledare..! Aja, vi hörs.. byebyeee
Charmig bild på nisse i transporten nån gång;)
 
/Maja

This Is Us - Trailer!

 

Grundomgång LC i Timrå

 

Timrå

Vi kom fram till Timrå på Torsdag kväll efter många omständigheter: vi sitter i bilen ca 15 minuter från höga kusten-bron. Då ringer mammas telefon, mamma svarar och det är Karin som ringer och säger att Jessicas bil har gått sönder. Ponnyn som jessica rider (gustav) står bak i transporten som Jessica kör. Men eftersom hennes bil har slutat fungera så kan hon inte fortsätta köra.. Vi stannar när vi ser både Jessicas och Karins bilar som står vid en avfart. Som tur är så går Jessicas bil att rulla in på en avfart där vi kan stanna och ta ut hästen. Sen kopplar vi bort transporten och sätter den på Karins bil. Men karin har inte med sig sin adapter som hon behöver för att lysen och blinkers mm ska fungera. Men vi har ju inte så många val. Vi måste ju få ner hästen till timrå! 
Jessica och Pernillas morbror bodde i närheten så han och hans fru kom också och hjälpte till. Han körde sen ner dom till timrå. 
Iaf. Vi har lastat in Gustav i transporten som nu sitter på karins bil. Vi kör iväg och hoppas på det bästa. Efter en stund ringer dom igen och säger att vi måste stanna, jag vet inte riktigt varför. Men vi stannar på första bästa ställe. Efter en liten stund så ser vi karins bil och transporten stå ungefär 100 meter ovanför oss, mitt på E4. Då ringer mamma Karin och frågar vad som händer. Hon svarar att det började ryka från transporten. Linnea och Maria (Som sitter i Karins bil) lastar snabbt ut den snälla hästen mitt på vägen. Sen fick dom två gå med hästan längs efter E4:an ca 100 meter ner till parkeringsfickan som vi står på. Tur att Gustav är världens snällaste ponny som är helt lugn hela tiden! Vi står sedan där en stund medans Karin sakta kör ner transporten till dit vi stod. Sen kopplar vi ur transporten och väntar på Tinas familj som är på väg ner med Napoleon. Som tur är så hade dom bara en häst så gustav fick åka resten av vägen med dom. Dock så hade dom en massa hö på ena sidan av transporten, så vi fick trycka ihop det i olika transporter.. Efter många om och men så kom vi oss iväg och fram till timrå. Cirka 2 timmar senare än väntat! 
 
Nu till själva tävlingen!
 
LC: Det var en vanlig lc runda för oss. Allt flöt på som vanligt och vi gick nolla i grunden. Omhoppningen kändes till en början normal och bra. Sen gjorde jag ett misstag och svängde alldeles för snävt till ett hinder, så nisse kunde inte hoppa det. Jag vart jätte förbannad och besviken på mig själv. Så vi gick alltså ut från banan med 4 fel.
 
LB: Rundan kändes ganska bra, den kunde ha varit snäppet bättre. Han vart väldigt lång och det är då dom här konstiga sprången kommer. Tillslut så stannar han ju. Så vi fick ett stopp på hinder nummer 6. Sen tror jag att vi båda vart lite okoncentrerade så vi rev sjuan. 8 fel.
 
LB+5: Rundan var BRA. Det var den bästa någonsin, allt gick så himla bra och nisse var hur duktig som helst. Alla språng var liksom hur bra och jämna som helst och allting vara bara så bra!! Tills vi kom till hinder nummer 7. Vi fick ett jättekonstigt språng, han hoppade typ jämfota och då föll jag lite framåt och hann inte riktigt räta upp mig till hinder nummer 8 (sista i grunden) som bara var typ 5 galoppsprång efter.. Så då stannade han... Jag vart verkligen hur ledsen som helst och jag vet inte vad som hände sen.. Jag höll inte upp hans huvud och då kan inte han hoppa lika bra så då rev han med frambenen. Jag vart så himla besviken när jag gick ut från banan. Allt gick så sjukt bra och sen kom dedär dumma språnget och förstörde.... 8 fel.
 

Nu i efterhand så är jag ändå glad över den sista rundan, med tanke på att resten gick så bra. Så jag är ändå nöjd!
 Bild från Vännäs en stund sen..
 
/Maja

Lite bilder från timrå!

https://cdn1.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819259606ee61a8bb00aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c81925ddf2b33807b7c57d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819259606ee61ff9f15cb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c81928e087c31f8c18cfa5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819e3ddf2b343422f9a52.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819e59606ee60ece9ac76.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819e8ddf2b343e9fa5567.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4055772/6-3/pic_51c819eaddf2b343d39dc702.jpg" class="image">


Nisseeee

Hände en del crazy stuffs på väg till tävlingen, berättar när jag kommer hem!;)


Mot timrå!!

Vi kom iväg från stallet för typ en kvart sen, så nu är vi på motorvägen på väg ner till Timrå. Vi kommer väl fram ikväll vid sju-tiden.. Jag tävlar som sagt LC,LB,LB+5 :) önska mig lycka till!?;)


Vindeln 16/6

Hoppade LC, LB. LC kom vi 2:a, finns inte så mycket att säga om den.. Det gick bra helt enkelt
LB fick vi 4 fel, men det var våran första LB tillsammans så jag är nöjd. Självklart blev jag besviken när jag hörde bommen falla bakom oss... Han gick av lite tidigt, så då räckte vi inte till så han rev med bakbenen:/ Men nu taggar vi till Timrå i helgen där vi ska gå nolla i LB!
 
Vi åker imorgon efter lunch nån gång. Sen kommer vi fram på eftermiddan och fixar iordning hästarna och ställer upp dom i uppstallningen. Jag tävlar fredag och lördag. Sen stannar vi på söndag och kollar på resten av tävlingarna!:)
 
Här kommer iaf film från LC:
 

Mot tävling!


Vindeln 14/6

Red LD,LC i vindeln igår. Idag skrittade jag bara. Och imorgon hoppar jag LC,LB :)
 
i alla fall, LD gick vi nolla. Jag höll inte riktigt ihop honom så han vart lite lång och det gick lite fort, då blir sprången ibland lite stora..
i LC så kom vi tvåa! Vi låg etta tills sista ekipaget..... Men jag höll ihop honom mycket bättre, så då tycker jag att det gick mycket bättre! 
 

Hejdå

Fick säga hejdå till Clicken imorse som for till sin nya ägare. 
Kan inte fatta att han har varit i mitt liv i 8 år! Helt sjukt vad tiden har gått fort! Det var jättetråkigt att se han i transporten imorse, han såg så liten ut! Fast det är väl jag som har vuxit.. Finaste lilla killen!
/Maja

Hejdå

Fick säga hejdå till Clicken imorse som for till sin nya ägare. 
Kan inte fatta att han har varit i mitt liv i 8 år! Helt sjukt vad tiden har gått fort! Det var jättetråkigt att se han i transporten imorse, han såg så liten ut! Fast det är väl jag som har vuxit.. Finaste lilla killen!
 

Trött

Har varit väldigt trött idag, så jag ska ta och kanske kolla på lite filmer eller något, sen sova! Imorgon är det tävling i Vindeln. Jag hoppar LD,LC imorgon, sen vilar Nisse på lördag och så hoppar vi LC,LB på söndag. Blir troligtvis lugnt nästa vecka eftersom det är bortatävling i Timrå nästa helg! Där hoppar jag LC,LB,LB+5!
älskling♥

Bilder från skolavslutningen 2013

:)

Middag på The Bishops Arms!


Eastern Palace igår!

:)
 

Hoppträning idag

Idag hade vi hoppträning. Vi hoppade svåra men roliga saker ;)  Det gick för det mesta bra, Nisse var väääldigt pigg idag! :) Nästa helg är det tävling i vindeln där vi tävlar: LD,LC,LC,LB :)
bild från idag
/Maja

Sitter utanför stallet i värmen!


Ledig Torsdag+Fredag!

Idag är det ju fredag, och vi var lediga igår eftersom det var nationaldagen, och idag för att det var någon annan speciell dag! Idag for jag och Linnea till stallet vid typ 3 halv 4, först red vi ut en bit sen red vi på banan. Sen så fick Linnea prova hoppa Sessan, en ny ponny. Jag tycker att det såg jättefint ut! :) Nu är det fotboll på tv-skärmen.. Imorgon far vi ut till stallet vid typ 11 och sen ska jag till morfar och äta på eftermiddagen. På söndag är det hoppning! 
 
Nästa helg är det tävling i Vindeln, och helgen efter det är det tävling i Timrå. Jag längtar jättemycket till timrå, det är så mysigt att bo med alla kompisar och tävla borta! :)
Förra sommaren!
/Maja

Hoppträning 4/6

Fotade idag på hoppträningen, fotade nästan bara andra gruppen dock. Jag är ju ingen fotograf så bilderna blev som dom blev, aja..
/Maja

Sommarlov...typ

Nu kan man säga att vi har sommarlov, för så här ser resten av tiden kvar till sommarlovet:
Måndag(som var idag): Vi städade ur våra skåp och fick reda på betyg + spelade brännboll
Tisdag: Klassens dag, vi ska åka till Bölesholmarna och bada osv.
Onsdag: Vi slutar efter lunch, och vi ska bara typ leka lekar i klassrummet innan lunch...
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: -
Söndag: -
Måndag: Brännbollsturnering
Tisdag: SKOLAVSLUTNING:D
 
Wiiihoooooo snart är det sommarlov!
 
 
Tryck i mitten på dem för att lyssna!

Söndag!

Morgonen började med utsläpp av pållar i stöcke. Jag, Linnea och Linn gjorde det medans våra mammor mockade, sen kollade vi alla hagar med hö och vatten, sen hjälpte vi till att mockaaaaaaaaaa..
Sen for jag och Linnea och våra mammor på McDonalds, haha. Och efter det så for vi tillbaka till stallet och red. Vi skrittade bara ut. Det var skönt att bara skritta ut barbacka :)
Senare på eftermiddagen så cyklade jag och pappa ner på IP och kollade på när laget spelade fotbollsmatch . . .
 sne bild jao
 
/Maja