Roliga bilder

Jag har ingenting att göra så jag tänkte att ni kanske vill se lite roliga bilder som jag har på min dator..


Lång skritt

For ut till stallet vid 12 idag och tog en långskritt med Bullen. Det var jättefint väder så det var jätteskönt. Vägarna har börjat tina upp äntligen, imorgon kanske det är sommar, vem vet?;) I alla fall så kom jag tillbaka till stallet efter ungefär en timme. Då släppte jag ut honom.. 
 
Den 6/7 April så blir det Micke Schultz träning. Jag är jättetaggad! Det är bara 3 st i min grupp så vi kommer få mycket träning :) 
 

Påsklov!

Har fortfarande inte riktigt greppat att det blivit påsklov. Men skönt är det! Min bästa syster kommer på måndag♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥...♥ Kan inte vänta, jag har inte träffat henne på jättelänge!! Och sen på fredag nästa vecka så fyller min brorsa 18 år!
 
Glad påsk alla!
älsklingsponny♥

Lol, thats me!

/Maja
 

Teater

Vi var på teater idag med skolan. Den hette "Den gamla" och det var bara äldre personer + vi där... Den var lite sådär, den handlade typ om vad dom skulle göra med den gamla eftersom hon var döende... Sen när vi skulle åka hem så missade vi bussen med typ 10 sekunder-.- så då fick vi vänta i ungefär en kvart. Och när vi väl satte oss på nästa buss så var det ngt som inte fungerade på den, så vi blev sittandes där en stund. Men tillslut så kom vi oss hem iaf..
/Maja

Till skolan


Bilder från hoppträningen förra veckan

ALLA bilder är tagna av Victoria Wirth!

Movie time!

Film från min och Bullens debut på tävlingsbanorna!
 
 

Good feeling

Vi fick ett pet i LC idag, men rundan kändes ändå jättebra. Det gick lite för fort i omhoppningen så då hann jag inte riktigt svänga så vi kom lite fel på första hindret i omhoppningen och rev det:( Men jag är ändå jättenöjd med helgen eftersom det är min första tävling med honom. Vi fick ändå 2 rosetter av 3 möjliga! 
 
Sen har jag hört att det har gått bra för innebandylaget nere i sundsvall, muy bien! 
/Maja
 

You never gonna take us down!

Tävlingen idag gick hur bra som helst!!
Vi började med att hoppa LD som gick som en dans, alla hinder flöt på och det kändes superbra! Så vi gick nolla och fick med oss en gulblå rosett! 
Framridningen till LC kändes mycket bättre än LD:n. Banan gick också jättebra och vi gick dubbelnolla, vi red snäva svängar i omhoppningen. Typ snävare svängar än vad jag egentligen hade planerat, haha.. Men det gick det också! Vi kammade hem en andraplats, och jag är jättenöjd! Det var ganska roligt på prisutdelningen, alla hette Maja. Hahaa..
älsklingsponny!♥

Taggad och nervös

Äntligen så har det blivit tävlingsdax!! Jag är jättetaggad men också nervös! Men det går säkert bra:):)


JH COLLECTION

Har just fått hem JH Collection vårnytt 2013!!
Har kollat igenom den, finns massa snyggt! Nu blir det att köpa;) kanske..;)


Kort dag

vart en väldigt kort dag idag. Jag gick till skolan vid nio och var hemma igen vid 12.. Vi gick alltså som sagt tipsrunda hela dagen, jag gick med Emmy. Frågorna var typ omöjliga men vi gissade ändå;) Först gick vi runt hela svidjan och ut till 4H-gården sen tillbaka. Sen åt vi hamburgare och efter det så gick vi en ganska kort rundasom tog typ 20 mintuer...
 
             
Bilder från idag...
 
/Maja
 

Sovmorgon

Har lite sovmorgon idag, börjar inte förräns nio. Jag var sjuk igår, men ska gå till skolan idag för att jag inte har någon feber plus att vi ska gå tipspromenad hela dagen. Så det kommer nog inte bli jättejobbigt.. Vi hörs väl i eftermiddag.
Det kommer säkert bli lite dålig uppdatering i helgen då det är tävling fredag+lördag och sen ska jag byta rum oxå.... Men jag gör mitt bästa;)
Hejdåååååååååååå
Bild från förra året!

/Maja

Första språnget

My Dragonfly

Skolan

Sitter med datorn på lunchrasten och lyssnar på musik i kassa hörlurar.. Dom fungerar knappt, aja jag hör ju iallafall melodin;)
På morgonen hade vi spanska och då tränade vi på ord som vi har i läxa. Sen hade vi egentligen NO men vi bytte ut den mot engelska så vi hade engelska ända fram till lunch. Vi såg på en film, Alice in Wonderland. Den var ganska bra, jag gillar inte egentligen sånna där fantasifilmer, men den var väl helt okej..
Nu har vi precis ätit lunch och sitter och väntar på att matten ska börja så vi kan få tillbaka våra prov! Hoppas det går bra!!
~♥~
Bjuder på en lite halvsuddig bild på Linn och Isa!
/Maja

Spanska

Pluggar lite spanska.......


Måndag igen...

 
/Maja

Stallet!

For till stallet vid 12 idag, då red jag ut med Emma, Tina, Linnea och Linn. Vi red i ungefär en timme. Sen släppte vi ut hästarna och borstade lilla Svea! Efter det så försökte jag och Linnea organisera lite bland alla lindor, haha;) Jag och Linnea for inte hem förrän klockan 4!


Hoppträning!

Hoppade min första hoppträning med Bullen idag! Jag har inte hoppat på flera månader, så jag var väldigt nervös. Men det gick jättebra! Först så hoppade vi fram på en oxer, sen la vi på fler och fler hinder på det. Tillslut blev det en bana. 
Från början så red jag i lite mesigt tempo, men eftersom så gick det snabbare och snabbare. Tillslut så gick det för snabbt, haha.. Men annars gick det ändå bra.
Nu taggar jag på tävling nästa vecka, yey!
 

Markarbete igår

Red markarbete på banan igår för Mona. Det gick mycket bättre än förra gången, han var pigg och duktig. Jag visste lite mer hur man skulle göra, självklart så har jag inte hunnit lära känna han helt än. Men snart så;) 
Iaf så imorgon är det hoppträning på Hippo!!! Jag har inte hoppat på flera månader, så det ska bli hur kul som helst! Jag kommer nog inte kunna vara med på alla saker, men ändå kul :) 
/Maja

Första skoldagen

Första skoldagen efter sportlovet...
Vi var inomhus på idrotten så det var skönt! Sen skulle vi typ smälta och koka snö på no:n, vilket inte var jättesvårt. På musiken så har vi börjat med nån slags musikhistoria:( Det är inte direkt jätteintressant, men det gäller att hänga med eftersom vi har prov på det sen... Sen hade vi svenska och so, dom lektionerna gick ganska snabbt så det var skönt. Nu har jag pluggat lite inför matteprovet osv. Vi höööörs
 

MARKARBETE

Idag hade vi markarbete på banan för Sussi. Det gick sådär, det gick bra ibland och sämre ibland. Men vi håller ju på att lära känna varandra så det blir säkert bättre när vi lärt känna varandra bättre! Nu vet jag också vad jag behöver tänka på, så då är det bara att träna på det! Den 15:e så är det hoppträning, jag är hur taggad som helst!! Hoppas att det går bra, och att det går bra på tävlingen i Vännäs den 22/23 Mars!!! Jag kan inte vänta mera nu, aaah! :D 
Tilda♥♥
 
/Maja
 

Robin!

Grattis Robin!!

hahaha!!

William Spetz testar motorcykel i Thailand...;) "Hjälmen åkte nästan av. What happens in Thailand stays in Thailand liksom. Yolo swag."  

Solig dag!

Det var jättesoligt idag när jag och Emma var ute och red. Vi red i nästan en timme och körde lite markarbete på grusvägarna, som nu är täckta av snö;). Jag jobbade mycket med hans högersida, eftersom han är ganska stel i den. Sen gjorde jag också mycket skänkelvikningar, och några halter osvosv. jag tycker att det gick väldigt bra, jag fick loss hans högersida ganska bra och skänkelvikningarna vart jättebra! 
Sen gjorde jag rent han och tvättade hans ben så dom blir rena någon gång;) Efter det så skjutsade Emma hem mig.
Ikväll är det final i Melodifestivalen, jag lär väl kolla på det.. YOHIO verkar vara favoriten när man läser på olika ställen, jag vet inte riktigt vem jag hejar på, kanske Anton Ewald.... Vi får väl se vem som vinner;)
Jag vill att det ska bli sommar så man kan hoppa uteeeeeeeeeee
/Maja

Kungen!


Lite olika bilder jag lyckats ta!



Nappe

Bullen har varit inne på ATG och tagit prover idag, så då hade han fått lugnande så jag kunde inte rida honom. Istället red jag Napoleon för att Tina är sjuk:/ Det var roligt att rida honom, han är väldigt annorlunda jämfört med Bullen och Bettan. Jag har bara skrittat honom förut, men idag när jag travade och galopperade så kände jag verkligen vilket stort steg han har! Sen så borstade jag och Emma av Boris och Mira och sen åkte jag hem med Emma. 
Nu snodde jag en bild från Tina:o
 
/Maja

Busiga hästar!

Red 2 st busiga ponnysar idag, Bullen och Nisse. Dom var hur pigga som helst, haha;)

Bild på Nisse från idag!

/Maja


Linnea och Napoleon

Eftersom facebook är sämst så att det inte går att skicka bilder där just nu, så får jag lägga ut dem på bloggen så får linnea spara dom härifrån, haha;)

Stallet

Far ut till stallet idag, linnea kommer och hämtar upp mig vid halv ett. Sen åker vi dit och då rider jag bullen, sen tar jag såklart hand  om honom. Sen åker jag hem med Linnea. 
Ikväll så blir det kanske innebandyträning. Min morbrors fru fyller år, så jag kanske följer med mamma dit.. Vi får se!
haha..
 
/Maja

I WANT SUMMER


Blåsigt!

Red vid 1 idag, det var väldigt blåsigt... Men jag tyckte att det gick väldigt bra. Vi kunde inte galoppera så mycket för det var ganska halkigt på banan:/ Efter jag och Linn hade ridit klart så for vi ut och skrittade en stund, och när vi skulle vända om så vart isa (linns ponny) rädd för en gran, så då vart bullen rädd för isa, haha;)
Bild från i sommras.. Jag vill ha sommar!
 
/Maja
 

Utstädat!

Nu är mitt rum utstädat på gamla saker. Det enda som är kvar att göra nu är att flytta alla sakerna till det andra rummet. Jag har mätt hur jag vill ha det och det kommer preciiis få plats! Väggarna känns väldigt tomma, haha. Alla affischer och rosetter är nedplockade.. Nu ska jag snart äta middag, så hejdå!
:D
 
/Maja

Min hund diggar musiken!


Bloggen

Håller på att försöka fixa till bloggen lite.. Den förra designen var sjukt tråkig, haha. Jag har iallafall fått till det viktigaste, nu är det bara detaljerna som saknas! 
Skönt med sportlov hela veckan, vi ska fösöka hinna med att byta rum till mig den här veckan, jag håller på att städa ur mitt rum. Jag tog ner dom flesta affischerna igår och mina vägger ser helt tomma ut;) 
Nu ska jag göra färdigt med bloggen, sen gå ner till hundarna!
Min kompis amanda får äran att vara på bild på bloggen idag!;)
 
/Maja

Fixar rummet!

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Men den här gången så jag har jag faktiskt ett argument för det! Jag ska byta rum, så jag håller på att städa ut alla skåp och garderober. Jag ska byta till ett mindre rum, så det är mycket som ska slängas. Jag har typ Min Häst tidningar från 2009.. Det känns som att det kommer ta åratal, så det är bäst att jag fortsätter nu, ha en bra dag!
Haha stackarna.. (Notera att det är typ modevisning i bakrunden) haha...
 
/Maja

Ska gå till Emmy nu

Nu om ungefär 45 sekunder så ska jag gå till Emmy, ska vara där hela kvällen och vi kommer säkert kika på melodifestivalen. Det har verkligen varit värdelöst i år. Förra året var inte heller jättebra, men det gick att titta på. I år är det helt sjukt värdelöst.. Finns bara några få bra...... Vi hörs kanske senare ikväll;)
 
/Maja

inga hästar idag

Det blir inget stall idag. Ni som bor i Umeå kan ju kolla ut och förstå varför;) Det är snöstorm! Hoppas det är bättre väder imorgon. Det kan gärna få bli sommar imorgon;) 
Iallafall så ska jag snart äta lunch och ikväll ska jag iväg till Emmy! Jag kanske skriver mer idag eller ikväll:)
En bild från utsikten idag;)
 
/Maja

Snällaste Bullen♥

Red ut med bullen idag. Först så skrittade jag en bit med Emma för hon skulle bara skritta Doris. Sen när jag skulle trava iväg så blev doris typ galen, haha. Så då fick jag vända om och skritta med emma tills vi var vid stallet. Sen for jag ut och fortsatte rida. Jag red mot svetsen, för där är det bättre underlag att galoppera på. De är typ snö och lera;) Så då travade jag och galopperade, det gick bara bra! 
Vill ha sommar nu!
 
/Maja

Thanks mommy!