Över 6 månader sedan..♥

Det är över 6 månader sen jag var på Take Me Home-tour. Över 6 månader sedan bästa dagen i mitt liv. Det är sjukt vad tiden går fort. 
Minns det som om det var igår:
 
Bara 195 dagar kvar tills jag får uppleve världens bästa känsla igen!
 
 
 
 

Längtar tills WWA-tour 13/6-14♥
 
 

Mål 2014!

Har tänkt på några mål inför 2014 inom ridningen. Jag har tänkt ganska mycket på vilka mål jag ska ha och hur jag och Nisse ska ta oss dit. Jag har absolut inte satt upp några orimliga mål som att typ vinna SM eller något sånt. Det kan vara ett långvarit mål isf. Men här är lite vad jag har tänkt:
 
  • Hoppa LB felfritt utan problem. Jag vill att LB ska bli som LC är och känns i dagsläget, att det inte ska vara några problem att hoppa LB felfritt. Jag vill att LB ska vara våran paradgren!
  • Debutera LA. Jag vill hoppa LA med Nisse innan våran tid tillsammans är över. Felfritt är inte ett måste men jag vill komma runt en LA bana med Nisse. 
  • Tävla någon/några dressyrtävlingar. Jag och Nisse har ställt upp i en dressyrtävling, endast för att det var ett moment i Blå Dragonerna. Det var ett LB-program och vi vann. Nisse har mycket kapacitet inom dressyren också så det skulle vara roligt att tävla nån gång i dressyr!
Det där var några av våra mål som jag har tänkt på lite. Och för att nå dom här målen så ska jag jobba stenhårt med dressyren och markarbetet den här vintern. Fungerar inte arbetet på marken så har vi ingen chans på hoppbanan. Jag ska verkligen bli ledare över honom så att han känner sig trygg med mig och kan lita på mig! Så att vi kan lita på varandra!♥
♥♥

Saturday

Har hunnit med mycket idag
Stallet, fotografering, handla, städat. Snart ska jag iväg och handla igen med några kompisar och sen blir det att se på datorn/tv:n hela kvällen ;) 
 
Skrittade och travade Nisse lite idag, eftersom det är så hårt på marken just nu så går det inte att göra så mycket annat:( Han mådde iaf bra och var lika söt som alltid;)
Saknar sommaren!!
 
 

Jens Fredricson

Var på Jens Fredricson's clinic "Good to Great" i tisdags den 19/11. Det var verkligen den bästa clinicen jag har varit på! Så inspirerande och väl valda ord! Han pratade bl.a. om att man inte ska vara rädd för att säga sina drömmar och mål. Man ska våga satsa, och om man ska satsa så ska man satsa helhjärtat. Han sa också att man inte kan lära sig något om man inte vill, och det stämmer verkligen! Det är så enkelt, vill man inte så kan man inte. Han visade när han hoppade och hur man måste vara ledare över hästen. Han hoppade med långa tyglar samtidigt som han kollade på oss och pratade med oss samtidigt, och hästen hoppade lika fint som när han hade korta tyglar, kollade och koncentrerade sig på hindret. 
Jag fick supermånga tips och lärde mig jättemycket! Nu vet jag hur jag och Nisse ska träna hela vintern, och det blir hårdträning! ;)
 

Pigga ponnysar

Red ut idag med Emma och Linn, våra hästar var nååågot pigga haha! Det tog en stund innan vi fick stopp på dom när vi galopperade, dom var lite galna;)
 
 

SURF

Tävlade på SURF för en vecka sedan där jag o nisse vann LC, så här kommer filmen:D
 
 

HAHAHA!


Nisse och Kakan

Red både Nisse och Kakan igår, Kakan är ju världens minsta b-ponny haha. Hon var iaf lite rolig att rida, så fort man började jobba henne ordentligt och kräva något av henne så började hon studsa och stegra, sen när jag fick fram henne i galopp så gick det typ 1000 km/h hahah... Det gick jättebra att rida nisse!

Idag red jag, emma, tina och linnea ut lite lätt bara eftersom att det är tävling imorgon. Jag tävlar LC,LB! Längtar!! Blir lite sovmorgon iaf eftersom jag inte ska åka från stallet förräns halv 10:)
 
Just nu sitter jag hos några kompisar och pluggar lite, känner faktiskt som att jag kan det vi har prov på så det känns bra!
 

SO

Sitter och har SO just nu, och vi jobbar med den Franska och Amerikanska revolutionen. Vi ska svara på 4 frågor och vi har 3 veckor på oss.. Jag är på andra frågan nu och har redan skrivit 584 ord och maxgränsen är 1500 ord. Det känns som att jag kommer få svårt att skriva under 1500 ord eftersom man ska reflektera till frågorna och fördjupa sig typ.. Men det känns absolut inte svårt med tiden, vi brukar få typ en vecka på oss men nu fick vi 3! Så det känns i alla fall bra. Vi har 50 minuter kvar av vårat 1 h 50 m pass, så nu ska jag fortsätta jobba :)
 

Dressyrträning

Hejhej!
Idag stod det dressyrträning för Lena Unneby på schemat! Jag är verkligen hur nöjd som helst och man kan verkligen se en stor skillnad sedan första gången jag tränade för henne i somras. För varje gång jag har tränat för henne så har det gått bättre och bättre. Självklart så finns det saker som går att göra ännu bättre, så nästa träning för henne så kanske det också fungerar! Vi gjorde mycket skänkelvikning och volter idag! Nisse var hur fin som helst hela tiden, och det kändes verkligen jätteroligt!
lilla plutten♥
 
 

CHRISTER FUGLESANG

Såååå, idag fick våran klass besök av Christer Fuglesang. Det var jätteroligt att få höra hans historier från rymden i bilder och filmer. Han var jättesnäll och rolig och det var verkligen jättekul att få träffa han, han är ju trots allt den första svensken som har varit i rymden! 
Det började med att han berättade i ungefär en timme om sina upplevelser, och jag lärde mig faktiskt en massa nya saker! Han fick plugga och studera i 14 år innan han fick uppleva rymden! Det var också roligt när vi fick se filmer från när han sköts upp och när han var i rymdfarkosten och på rymdstationen uppe i rymden!
 
Jag och några fler blev också intervjuade av radio haha... Men det var iaf coolt alltihop!:D
 
Jag hade också utvecklingssamtal idag, och det gick bra. Jag känner mig väldigt nöjd och det känns skönt att ha fått det gjort också!
 
 

Skola imorgon!

Två bilder från i somras
 
Skola imorgon efter en skön vecka med lov. Skolan börjar tufft med besök av Christer Fuglesang redan på tisdag, då vi bland annat ska redovisa för honom. Känner mig lite nervös haha! På torsdag har vi matteprov och på fredag kanske vi har fysikprov. Våran lärare var inte säker på om vi ska ha det på fredag eller om vi ska ha det veckan efter... Känner mig inte så sugen på att kliva upp imorgon men man vet att man inte har några val, jag längtar redan tills jullovet haha!

STORY OF MY LIFE

 

Micke Schultz träning!

Tränade för Micke igen i Fredags och det gick bra överlag! Vi värmde upp på ett räcke med små gosedjur under och jag trodde att han skulle bli lite feg, men det vart han inte utan han hoppade jättefint och var så duktig! Sen hoppade vi kombination och det gick superbra, så då fick jag hoppa banan direkt. Första rundan var inte så bra då vi kom för nära på dom 3 första hindrerna, och på det fjärde kom vi för stort på. Resten av banan gick bättre men jag var inte helt nöjd med rundan. Andra rundan på samma höjd gick mycket bättre, och trots alla titthinder som var på banan så fick vi inte ett enda stopp på hela träningen! Jag hoppade också första hindret och kombinationen på lite högre höjd sen och det gick jättebra! Nästa helg så är det årets sista tävling som kommer att vara på SURF och jag ska hoppa LC,LB. Längtarrrr!
 
En liten kort film på framhoppningshindret!

Halloween

Hejsan! Tänkte berätta lite snabbt om hur jag spenderade Halloween!
 
jag och några kompisar for hem till Amanda och Lovisa, där vi började med att sminka oss med Halloween grejor! Vi gick sedan på Ica och köpte 1,7 kg godis och 5 drickor, och gick tillbaka hem för att lägga upp de andra kakorna som vi själva hade bakat. Man kan säga att vi hade gott med saker att äta! Vi gick sen tillbaka till Ica för att möta Ellis som skulle följa med oss och se skräckfilm, vi såg filmen Halloween. Den var faktiskt inte jätteläskig.. Iaf så såg vi Mission Impossible sen, och sist på kvällen/natten så spelade vi lite spel och åt resterna av godiset. Jag sov över där och vi hade jätteroligt hela tiden!!
Snodde bilderna från idaoamanda.blogg.se