Mål 2014!

Har tänkt på några mål inför 2014 inom ridningen. Jag har tänkt ganska mycket på vilka mål jag ska ha och hur jag och Nisse ska ta oss dit. Jag har absolut inte satt upp några orimliga mål som att typ vinna SM eller något sånt. Det kan vara ett långvarit mål isf. Men här är lite vad jag har tänkt:
 
  • Hoppa LB felfritt utan problem. Jag vill att LB ska bli som LC är och känns i dagsläget, att det inte ska vara några problem att hoppa LB felfritt. Jag vill att LB ska vara våran paradgren!
  • Debutera LA. Jag vill hoppa LA med Nisse innan våran tid tillsammans är över. Felfritt är inte ett måste men jag vill komma runt en LA bana med Nisse. 
  • Tävla någon/några dressyrtävlingar. Jag och Nisse har ställt upp i en dressyrtävling, endast för att det var ett moment i Blå Dragonerna. Det var ett LB-program och vi vann. Nisse har mycket kapacitet inom dressyren också så det skulle vara roligt att tävla nån gång i dressyr!
Det där var några av våra mål som jag har tänkt på lite. Och för att nå dom här målen så ska jag jobba stenhårt med dressyren och markarbetet den här vintern. Fungerar inte arbetet på marken så har vi ingen chans på hoppbanan. Jag ska verkligen bli ledare över honom så att han känner sig trygg med mig och kan lita på mig! Så att vi kan lita på varandra!♥
♥♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo