Höstlovsplugg :(

Sitter hemma och pluggar på höstlovet:( Jag fattar inte varför lärarna ska lägga 2 prov direkt när man kommer tillbaka till skolan.. 
 
Igår så hämtade Emma upp mig vid 12 och hennes bil var lite knäpp. Så fort hon stannade så tog det jättelång tid att få igång den, så den körde typ 10 km/h i typ 20 meter sen kom den igång. Och sen när vi kom ut på storvägen så började det ryka både ute och inne i bilen och den gick jätte långsamt, till slut stannade vi på sidan av vägen (på en bro som man kör upp på när man kommer från E4:an...) Och väntade där och Emma ringde runt lite för att se om nån kunde hjälpa oss haha. Tillslut så kom Karin (Linneas mamma) från andra hållet, så hon hade varit och lämnat Linnea på stallet. Hon såg oss och vände och vi fick tillslut lämna bilen där och åka med Karin till stallet! Tur att Emma bara har en liten moppebil så den inte tar så stor plats!
Väl på stallet så red jag Nisse medans Emma red Gustav, det gick jättebra speciellt mot slutet. Som det alltid gör;) 
Sen väntade jag när Emma red Bengt och sen fick min mamma komma och hämta oss!
 
Nä nu måste jag gå och göra mig i ordning, snart kommer mamma och då ska vi hämta Emma vid kvart i ett :)
 

Memories :)

Igår ;)
 

Fullspäckad söndag!

Vaknade idag vid 10-tiden och åt lite fruktost. Klockan halv 1 så hade vi samling med innebandylaget för att sen ha match halv 2. Matchen gick jättebra och vi vann med 4-0! 
Jag for hem och bytte om på typ 5 minuter och åkte sen direkt till stallet och red lilla Nisse. Det började regna när jag red så det blev inte ett jättelångt ridpass, men nisse skötte sig bra och var duktig som vanligt :)
 
På fredag är det dags för Micke-träning igen och på söndagen veckan efter så är det årets sista tävling :/
Bild från i somras!

LOV

 
Äntligen har det blivit höstlov!! 
 
Igår så slutade jag vid lunch och fick höstlov då, så då for jag och mamma till stallet direkt. Jag skrittade Nisse och mamma gick med våran ena hund! Det var skönt för det var ganska varmt, perfekt start på höstlovet! Sen bar jag ca 500 kg hö själv, jag tycker att jag var ganska duktig!! På kvällen tränade jag innebandy och imorgon ska jag äntligen få spela match igen!!
 
Idag har det varit jättetråkigt regnigt väder.. Jag for ut till stallet vid 12-tiden och väntade på att några fler skulle komma, för det blir alltid roligare med kompisarna! Emma och Linnéa kom vid halv 1 så då tog vi in våra hästar och red på banan, vi red bara i ca 40 min eftersom att alla hästar i stallet vaccinerades för några dagar sen. Efter jag hade ridit Nisse så red jag Esset i typ en halvtimme, och vi vart helt dyngsura.. I alla fall så var båda hästarna jättelugna vilket var lite förvånande eftersom dom har skrittat i några dagar nu, dom brukar ju alltid vara jättepigga haha! 
 
Såg också att Bettan är till salu igen.. Åh vad jag saknar den lilla korven!;)♥
 

Snart höstlov!

Tiden har gått fort och om endast 3 dagar är det höstlov!! Och den här "sista" veckan är inte så jobbig för mig, imorgon ska vi fara till dragonskolan på förmiddagen och göra något, och på eftermiddagen skulle vi fara någon annanstans och kolla på något. På torsdag är det vanlig skoldag, men vi har elevens val på eftermiddag så det gör hela dagen bättre! Och på fredag slutar vi efter lunch!! Känns riktigt skönt att få lov lite innan alla andra ;) 
 

Hola!

Hejsan hejsan! De senaste dagarna har spenderats mestadels i stallet, som vanligt :) Var även och kollade på våran innebandy match idag, vi förlorade med 7-5 men jag tycker att vi spelade ganska bra, i alla fall i sista perioden ;) 
Idag red jag ut med Emma och Elin, hästarna var riktigt pigga och busade lite lagomt ;) Imorgon blir det kanske hoppning, om det inte är för hårt på banan! Och nästnästa fredag så är det dags för Micke träning på hippo! Sen söndagen veckan efter micke träningen så är det säsongens och årets sista tävling :( Den kommer att vara inomhus på Surf. Jag hoppar LC,LB! 
Det blir även första inomhustävlingen för säsongen, eftersom hippos tävling vart inställd.. Jag längtar!!
 

Film!

Film från andra dagen på micketräningen då vi hoppade bana :)

Grattis kusinen!♥

Bästa kusinen fyllde 15 idag! Vi var hos henne och åt middag och tårta och hade det trevligt ikväll!
 

Hööks

Vi for till hööks och kollade på ett nytt pannband, och det slutade med att vi kom hem med ett träns, ett pannband och ett par gummityglar:)
FAST SVART!!!!
          
 

Nya grejor!

Köpte ett pannband från Globus och ett par ridbyxor från Horselife i tisdags från Pegasus. Ska dock lämna tillbaka pannbandet idag då det inte passade på Nisse. Jag ska kolla på ett annat pannband som jag tycker är snyggt! Vi får se vad som kommer med hem ikväll!
                    Pannbandet som ska bytas!
 

Monday

Var i skolan idag, helt okej dag. Vi fick veta att när vi ska få besök av Krister Fuglesang så kommer typ tv,radio och tidningen vara hos oss haha!
Iaf så kom jag hem och tränade lite på hk-provet imorgon. Var senare ute och gick och gjorde lite knäövningar. Jag får börja gå lite mer nu och nästa vecka kanske jag börjar springa lite, sen får vi hoppas att det funkar!