Hål i öronen

Jag och några kompisar for på stan idag eftersom vi hade ref.em. så vi slutade efter lunch. Vi gick runt på lite butiker och jag köpte en VS body mist!! Vi gick runt på ännu fler affärer och kollade runt lite och dom andra köpte lite grejor. Sen efter en stund så kom jag bara på att jag ville ta hål i öronen och kompisarna tyckte att jag skulle göra det, så då gick vi på Hårizont och jag tog hål i öronen. Har ju varit så rädd för att få nickelallergi förut osv. Men dom var verkligen jätteduktiga och jättesnälla på Hårizont, så det rekomenderas om du ska pierca dig någon gång ;)
Iaf sen så kom mamma och pappa och då åt vi på stan och sen for vi hem. Och ikväll har jag varit på hockeymatch som jag berättade om i förra inlägget!
 

hockeymatch

Kom nyss hem efter en hockeymatch mellan Björklöven och Oskarshamn. Måste säga att Björklöven inte var bra... Vi, och många andra, åkte hem efter Oskarshamn gjorde 4-1 i boxplay. Måste även säga att jag tycker att Björklövens hejaklack är lite väl barnsliga. Och när löven ligger under så blir dom ännu mer barnsliga och skriker åt allt och alla. 
Nog om det.
 
Kommer ett till inlägg om vad jag har gjort idag! *spännandespännande* ;)
 

Lite hoppning!


haha


Lite hoppning!


★Min stjärna★

 
Nisse är verkligen en stjärna! Han är bra på hoppning, bra på dressyr, jätte enkel att lasta, supersnäll och mysig att hålla på med! Han är världens goaste ponny!
 
Idag på dressyrträningen var han hur duktig som helst!! Vi red för Lena Unneby och Nisse var verkligen på hugget. Han gick verkligen jättefint hela lektionen och jobbade hela tiden! Jag är hur nöjd som helst!!♥

My Fire Fly <3

My Fire Fly <3
My Fire Fly <3
My Fire Fly <3
My Fire Fly <3
My Fire Fly <3
My Fire Fly <3
My Fire Fly <3

Happily acoustic

!TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA!
 
 
 
 
 

Sjuk

Är sjuk idag:( har ont i halsen och i huvudet. Jag tog mig iaf till skolan och gjorde engelskaprovet som vi hade första lektionen, efter det for jag hem och sov i typ 4 timmar vilket var jätteskönt!! Har inte flyttat mig från soffan på hela dagen nästan! 
Förresten så har vintern kommit på riktigt nu!!
 
Vet att jag inte bloggat på en vecka men jag har faktiskt inte haft så mycket tid...
tina spammade mig för några månader sen om nån ville veta hahah..
 

Sargvakt

I helgen var det SM i innebandy för tjejer och killar födda 98. Det var i Umeå i år, och då var olika klubbar i Umeå där för att hjälpa där. Jag satt som sargvakt från 8 till 3 i måndags vilket var lite uttråkande ahah. Man ska bara sitta där och fixa till sargen om någon blir tacklad eller något, och kanske kasta in en ny boll om någon skjuter iväg den andra haha... 
 
Jag åt tacos till middag på måndagen, sen efter det for jag och pappa och hämtade upp Matilda och for och kollade på innebandymatch mellan Dalen och Falun. Efter ca 8 minuter av matchen så började det tjuta i arenan och sen var det en röst som sa typ: "Viktigt meddelande, viktigt meddelande, en brand har utbrytit i byggnaden. Lämna byggnaden omedelbart genom närmaste utgång." Så höll den på så en stund, och sen började den säga samma sak på engelska, sen körde den varannan haha. Iaf så gick alla ut för att några minuter senare gå in och se färdigt på matchen igen. Då hann dom inte ens börja spela innan brandlarmet gick igen, den här gången gick ingen ut haha... Tillslut fick dom ordning på det så att matchen kunde fortsätta! Dalen vann matchen om någon undrade ;)
 

NEW IN

Var på hööks och köpte lite grejor för några dagar sen, eftersom jag inte har hunnit ta några bra bilder så tar jag bilder direkt från hööks hemsida hehe..
HITTAR INTE DEN EXAKTA TRÖJAN MEN DEN SER UT UNGEFÄR SÅ HÄR!!
 

Film från i måndags

Här kommer en liten film från i Måndags:)
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152116401763010&set=vb.608708009&type=2&theater

Nyårsdagen

Vaknade vid 1 på nyårsdagen och for ut till stallet så jag var där vid 2. Jag red med Linnea, först så skrittade vi ut en bit men eftersom det var så mörkt så red vi banan en stund istället:)
 

happy new year

bättre sent än aldrig;)
 
 

Ser det ens ut som ett hjärta? Hahah

 

Half a heart

Bestämmde mig för att göra om mina affischer lite nu när det är lov och allt! 
Nu är det bara den svåra delen kvar, jag sitter fortfarande och funderar på hur jag ska fortsätta haha...