Stått stilla

Bloggen har stått lite stilla nu en liten stund, och det beror på att jag helt enkelt inte haft tid att blogga..
 
Iaf så kom min syrra och var här på sportlovet! Vi gjorde en massa roliga saker tillsammans och hade jättekul, fast det känns alltid som att det är för lite tid och dagarna går jättefort när hon är här :/
 
Jag har självklart också ridit en hel del, men det är samma vanliga så det orkar jag inte berätta om haha.. Eller alla dagar var inte vanliga, vi hade faktiskt Micke-träning helgen som var nu! Jag tränade bara fredag och det räckte! Vi hoppade kombination, linjer och lite titthinder. Det gick bra, fast det finns ändå många saker som alltid kan bli bättre :)
 
Alla har ju börjat skolan nu igen, men inte jag! Jag är på prao hos Hööks, var där första dagen idag! Det var väldigt roligt att få se hur allt går till med kassan, leveranser osv.. Jag är där den här veckan, så det blir skoj:)
 
Och i helgen så är det tävling i Skellefteå, jag hoppar LC,LC,LB. Vi åker redan på fredag så hästarna inte behöver stå på transporten så tidigt på lördagmorgon och sen hoppa direkt när vi kommer fram! Vi tar med oss Gustav i transporten, och Emma i bilen som får bo med oss första natten :):)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo