Stan

Har haft en jättebra dag idag!
 
Den började med att morfar kom på besök vid 11-tiden, och när jag ändå skulle in till stan vid 12 så fick jag skjuts av honom!
 
Väl på stan så ställde jag mig i den typ milslånga kön för att hämta ut mitt armband till brännbollsyran som är imorgon. När jag hade stått i kön i typ 50 minuter så kom Emmelie som också skulle hämta sitt armband. 
Efter ca 1 timme och 20 minuters väntan så fick vi vårat efterlängtade armband och kunde möta upp med Matilda och Julia!

Vi gick runt i lite butiker och jag hittade ett par svarta jeans på Gina Tricot, och ett par genomskinliga/beiga nylonstrumpor på H&M till skolavslutningen!
 
Vi åt även mat på ett Thai-ställe på torget, det var jättemånga stånd på torget så vi valde ett av dom och köpte mat haha! Efteråt så gick vi och köpte glass och satt och åt den på torget i värmen! 

Sedan gick vi en till sväng i butikerna innan Matilda och Julia åkte hem och jag och Emmelie åkte hem till Emmelie där vi satt på balkongen och snackade innan min mamma hämtade mig!
Så imorgon blir det Yran-festivalen med Emmelie och Fanny och det kommer bli hur kul som helst!!
 
 

Helg

Nu är helgen slut och det blir skola imorgon...
 
Igår åkte Nisse till sitt nya hem där han har det jättebra!
♥♥
 
Idag var jag i Vännäs och kollade på sista elitomgången. Tjejerna red hur bra som helst och vann omgången!! Dessutom så vann dom även hela Zon Polar Eliten och får åka ner till Strömsholm!! Hur bra som helst är dom!!!
 
Efteråt så for jag till stallet där jag skrittade ut med Sparven tillsammans med Emma och Linnea. Det har varit dåligt väder hela helgen så nu får det gärna bli lite varmare!
 
:):)

Långhelg!

Vi har ju haft långhelg ändå från Torsdag!! 
 
I Fredags red jag nya Sparven för första gången, jag linade hon först sen skrittade jag och travade lite. Det gick bara fint och hon var jättesnäll! Hon var även supersnäll i hanteringen och det är verkligen jätteskönt att hon står stilla och är lugn när man håller på med henne, det är verkligen guld värt! Så jag var där en ganska lång stund och höll på med henne så hon också får vänja sig med mig :)
 
Igår så var jag också i stallet och red då lite dressyr för Mona på Sparven. Det gick också jättebra, hon är verkligen supersnäll. Trots att det är en hel del dressyrarbete kvar så kändes det ändå otroligt bra! 
 
 
Idag så hoppade jag lite med henne, jag travade först några bommar och sen hoppade vi en studs med ett litet hinder efter två galoppsprång. Jag var lite spänd i början och då smittade det av sig lite på henne och därför vart det lite spänt från början, men när vi båda slappnade av så gick det mycket bättre! Jag måste ha lite bättre tempo på henne för att det ska bli ännu bättre!! 
Det enda bevis på att vi har hoppat! ;)
 
Jag är verkligen jättenöjd med hela helgen och det ska bli så kul att fortsätta med Sparven! :D
 
 
Nisse ska gå igenom besiktningen och sen är han såld! Det känns både bra och dåligt, det är ju såklart jättetråkigt att han far! Jag har ju trots allt ridit honom en lång stund nu! Men han kommer att få det jättebra!!♥
Några av alla miljarders bilder ;)
 

Sparven

Nu har Sparven anlänt till stallet i Stöcke och hon ser jättefin ut!! Det kommer att bli så kul!! :D
 
 

1 år sedan

Kollade igenom gamla bilder och hittade en på mig och Nisse för exakt ett år sedan, 1 Maj 2013! Det känns inte som att det var så länge sen när man kollar på bilderna, men tiden går fort!
 
Röda benskydd och allt ;)