SNAART SOMMARLOOOOV

ÅÅH det är snart sommarlov, jag orkar inte vänta länge. Idag hade vi sista redovisningen för denna termin. Inga fler prov, inga inlämningar eller redovisningar!!!
Idag så är det också den varmaste dagen jag nånsin varit med om, tydligen så var det den varmaste dagen i umeå på x antal år! Så det var hur varmt som helst att rida, dock så tog jag det väldigt lugnt med nisse, jag ville ju inte att han skulle dö haha.. Jag kände att han var väldigt trött och så, och det berodde nog säkert på värmen som varit nu i flera dagar. Sommaren kom ju så plötsligt. För typ några veckor sedan så hade vi typ 10 grader och nu har vi runt 30!! 
I alla fall så kommer det bli en lugn skrittvecka nu :) Tävling i vindeln om 2 veckor :D 
/Maja
 

Det drar ihop sig!

Nu drar det ihop sig till sommarlov! Inte många lektioner kvar. Det känns otroligt skönt,kan inte vänta!! 
Längtar till Liseberg!!
 
/Maja

Sista slöjdlektionen för detta läsåret!

Sitter just nu i slöjdsalen och väntar på att läraren ska komma så vi får ha våran sista slöjdlektion! Jag har gjort fördigt mitt arbete så jag får göra vad jag vill.. Något som går snabbt, tips? Aja, i alla fall, tänkte att ni kanske ville veta det ahah..
hahaha..
 
/Maja

Filmer från SURF 24-26/5 #3

 

Filmer från SURF 24-26/5 #2

 

Filmer från SURF 24-26/5 #1

 

Tävling SURF 24-26/5

I helgen som var så var det tävling på Södra Umeå Ryttarförening. Jag är hur nöjd som helst med min och Nisses helg, det var våran andra tävling tillsammans och vi gick nolla i LD, och vann 2 av 3 LC. Och i den tredje kom vi en plats utanför placering, vi fick ett stopp som helt och hållet var mitt fel! Jag svängde för tajt på första hindret i omhoppningen, så han hade inte en chans att klara det! Jag kan inte vara något annat än nöjd, världens bästa ponny är såklart Nisse♥
             
(tagen av Victoria Wirth!)
Filmer kommer senare!
 

2 blågula!

Gick jättejättejätteee bra på tävlingen idag! Filmer kommer sen. Får se om jag lägger upp alla filmerna på söndag efter tävlingen, eller om jag lägger upp 2 ikväll...:)


Film från Vännäs

Juste, glömde att lägga upp en av filmerna från tävlingen!


Hästar

Förlåt förlåt, jag vet att jag inte skrivit på en hel vecka.. Men här får ni uppdateringen på min vecka:
Måndag: skola som vanligt, finns inte så mycket att skriva..
Tisdag: haha samma sak, skola skola.. Sen for jag ju faktiskt ner och kollade på fotbollsträningen:)
Onsdag: skola. Sen for jag till stallet vid 4, red dressyr på banan. Gick ganska bra. Tog det lite lugnt eftersom Nisse är lite förkyld...
Torsdag: Jag vet typ inte vad jag gjorde på torsdagen förutom skola.. Minns inte ahaha:)
Fredag: For ut till stallet efter skolan och red ut i skogen med Emma och Tina. Hästarna tyckte att det var jätteroligt att fara ut och busa i skogen. Nu har ju allting tinat så det går jättebra att rida där!:D
Lördag: For ut till stallet vid halv 12, red igen ut i skogen. Red med Emma och Linnea och Tina, fast Tina och Linnea vände efter en stund eftersom dom inte skulle rida lika länge.. Men jag och emma red i skogen och hästarna tyckte att det var lika kuuuul :D
Söndag: Jaa, idag så for jag ut till stallet vid halv 12 igen. Jag red dressyr på banan. Det gick inte bra. Nisse kändes inte alls som han brukar..:/ Hoppas att han blir bättre för på onsdag så är det dressyrträning för Lena Unneby, och då vill jag ju att det ska gå bra! I alla fall, sen kom jag hem och bytte om till shorts och linne och satte mig utomhus, sen fick jag ett sms av emma att hon var i röbäck och kollade på hennes syrras fotbollsmatch. Så då cylklade jag ner till fotbollsplanen och satt och pratade lite med emmsii.
 
snodde lite bilder från emma, haha sista bilden är på emma och doris:D
 
 
/Maja
 
 

Bilder Vännäs dag 1, #2

/Maja

Bilder Vännäs dag 1!

ALLA bilder är tagna av LOVISA BERGGREN!

Nisse levererar IGEN<3

2:a placering i LC idag, bästa bästa ponnyn!!♥ GRATTIS till Tina och Nappe som kom 3:a!:D

ONE DIRECTION 8 MAJ 2013 FRIENDS ARENA, STOCKHOLM

I onsdags så var det alltså One Direction-konsert på Friends Arena!! Och jag var där, med Linnea. Det var helt overkligt, ni kommer aldrig att fatta. Det går inte att sätta ord på det! Det var den absolut bästa kvällen i HELA mitt liv!
 
Det började med att vi fick sitta i lååååång bilkö och bli jättestressade! Vi satt i den kön i ca 45 minuter.. Sen gick vi och förberedde oss lite, sen fick vi gå i ungefär 20 minuter eftersom hela arenabyn var avstängd för bilar! Men vi kom iaf fram och då gällde att leta fram vilken av de åtta ingångarna vi skulle gå in i.. Sen började alla också skrika vid garaget där dom skulle komma med sin buss, så då sprang jag och linnea dit några gånger, haha.. Men självklart så var det inte dom, utan några andra som kom :( Min kompis lyckades se Louis och Niall utanför garaget!! 
 
Vi hittade tillslut vilken ingång vi skulle gå in i, och det var inte liten kö.. Asså, jag har aldrig varit så spänd förut! Jag ville bara att dom skulle öppna ingångarna så vi fick komma in någon gång!
 
Tillslut så släppte dom in oss! Jag och Linnea vart lite galna osv, vi gick och hämtade en grej man skulle ha runt halsen för att få komma ner, sen gick vi ner.. Jag tror att dom kollade biljetterna ungefär 1000 gånger, vars man än skulle så var man tvungen att visa biljetten! haha! Vi hittade våra platser, jag var en rad bakom linnea. Hon hade plats på rad 5 och jag på rad 6, jag försökte flera gånger sneeka fram till henne, men vakterna såg det direkt så jag fick gå tillbaka till min plats:( Men det var jättebra ordnat, det var inte så att man fick stå vars man ville, man hade en numrerad plats och där satt/stod man! Det var jättebra för då kunde man inte bli klämd osv. 
Reklam, reklam och reklam.. Det var två stycken reklamer som rullade på i över en timme, haha.. Man blev lite less på att se samma reklam heeela tiden.. Helt plötsligt mitt i en reklam så började alla skrika hysteriskt, och alla pekade ovanför scenen, och där stod One Direction och vinkade, haha, alla vart heelt galna!! 
 
Efter en lång väntan så kom deras öppningsvideo upp på skärmarna, jag tror jag vart döv, och jag skrek minst lika mycket själv! Känslan var underbar!! Direkt efter videon så tändes scenen och alla (inklusive jag) skrek som  galningar och jag kunde inte fatta att om några sekunder så skulle Louis,Harry,Liam,Niall och Zayn stå framför mig, heeelt sjuuuukt! Bandet började spela och man kunde se hur "portarna" började fara uppåt, och bakom dom så stod One Direction!!!! Asså det går inte att beskriva känslan i arenan, helt omöjligt! Man måste vara där för att förstå. 
Up all night var den första låten dom spelade, efter det så flög tiden iväg och det kändes som att konserten var 10 minuter, vill bara vara där igen, NU..
 
♥♥♥
 
 
gjorde en liten gif av ljushavet på Little Things!
 
 
/Maja

Vännäs

 
Idag var det tävling i vännäs. Det gick hur bra som helst, första utetävlingen i år och dessutom första tävlingen med Nisse. Vi hoppade LD,LC! 
 
LD: Det fanns inget annat än att vi skulle gå nolla. Framhoppningen kändes bra, förutom att han drog lite till vänster och körde ut vänsterbogen.. Det kändes också lite på banan, men det gick ändå jättebra och vi gick nolla!
 
LC: Jag hade lite mera koll på bogen, men jag glömde helt bort halvhalter så han sprang bara på,det gick inte jättejätte fort men det vart som bara "slänggalopp" på framhoppningen. På banan så vart vi lite mer skärpta och då fick jag ihop honom bättre och fick en bättre galopp, och då gick det jättebra! Vi gick nolla och knep en 4:e placering! Bästa Nisse♥
 
Allt om One Direction-konserten kommer snart!!! Massor med bilder!!
 

Countdown!!

OH EM GEE

Stallet igår

Igår skrittade jag,Tina,Emma,Linnea och Linn ut barbacka, det var jätteskööönt! Sen gick jag och Linnea ut med Svea en stund.. Efter det när vi kom tillbaka till stallet så gav vi foder åt hästarna, sen tog vi in dom. Sen kom Rebecka och skulle hoppa med sin ponny, då hjälpte vi till att bygga fram lite hinder åt henne:) Efter det så fick jag skjuts av Linnea hem.. 
 
/Maja

 

Micke Schultz träning 3/5

Igår var det Micke träning utomhus. Det gick hur bra som helst!! Jag är jättenöjd och Nisse skötte sig mer än bra!♥
Vi tränade mycket på vägar och olika kombinationer och linjer! Nu är jag jättetaggad på tävlingen nästa vecka och det kommer gå hur bra som helst, för det har jag och nisse bestämt!!;)
 
/Maja

Nu funkar det!:)

Nu fungerade äntligen att lägga upp filmen! så här har ni den:
 

Fungerar inte

Det funkar inte att lägga upp filmen, det blir bara kaos... kanske försöker igen imorgon om jag orkar... aja hade bra
gammal bild

Markarbete 1 Maj

Idag stod markarbete på schemat. Vi var lediga från skolan idag, så därför red vi klockan 13. Först när vi red "vanlig" dressyr så fick jag inte riktigt ihop nisse och han gick i lite undertempo, eller hela han jobbade inte riktigt.. Sen så jobbade vi 1 och 1 på en volt med bommar. Då gick det mycket bättre, då fick jag verkligen ihop honom i galoppen! Tänkte att jag skulle slänga ihop en liten film då mamma filmade, men det får bli lite senare ikväll. Istället så lägger jag in en bild från idag som Victoria Wirth har tagit! :)