One Direction 13/6 &14/6 2014♥♥♥

Då har jag ännu en gång åkt ner till Stockholm och sett One Direction! Var egentligen bara planerat att jag skulle gå på fredagen, men det slutade att jag vart tvungen (ååh så jobbigt haha..) att gå på lördagen också.
 
På fredagen så steg jag upp klockan 5 för att åka till Friends med Emmy och köa. Det var lite oordning och kaos innan vakterna och alla dom som jobbade kom dit. Så när dom kom bit så fick vi ju springa järnet för att hinna så långt fram i kön som möjligt! Och när vi väl kom till den kön vi skulle vara i hela dagen så såg vi att det inte alls var mycket folk framför oss så vi blev hur glada som helst och lite smått galna haha! Vi spenderade ca 9 timmar i den kön så svanskotan mådde ju inte jättebra efteråt hehe..
När vi väl fick springa in i arenan så kom vi aslångt fram, vi hade typ 3 personer framför oss!! Vakterna sa åt alla att sätta sig ner, så vi fick sitta i ytterligare 1 och en halv timma innan det började spelas videor på skärmarna och alla blev galna och ställde sig upp haha. Då vart det omöjligt för vakterna att få oss att sitta ner! Iaf så var det videor på skärmarna typ 45 minuter innan föbandet 5 Seconds Of Summer, och dom var jättebra!! Dom höll på i en timme ungefär och efter det så spelades det videor igen i ungefär en timme. Sedan så släcktes typ allt ner och alla började gapskrika och trycka asmycket framåt, One Directions video började och alla var helt galna!!
Konserten började och det var hur bra som helst, overkligt! När dom var på lilla scenen så kändes det som att jag var mycket närmare dom än vad jag var förra gången. Juste, det hände en helt galen sak!! En tjej knuffade mig, och jag knuffade tillbaka för att hålla balansen. Då armbågade hon mig rakt i ansiktet så jag ramlade och alla framför trodde att jag svimmade, och vakterna kom och lyfte ut mig! Niall stod på lilla scenen så när dom lyfte ut mig så var jag typ 50 cm i från han och jag dog!! I alla fall så fick jag panik för dom tänkte ju leda ut mig ur arenan till ambulanstältet eftersom dom trodde att jag hade svimmat. Så jag skrek att jag inte ville ut och då svarade dom typ "du har inget val", och då började jag gråta och skrika och typ försökte springa tillbaka haha... Det hela slutade med att jag övertalade dom och fick ist gå längre fram till parkett blå heheheheh!! Konserten var i alla fall det bästa någonsin, den var ännu bättre än konserten förra året tycker jag!
 
På lördagen så gick jag med Linnea, och då gick vi inte dit förräns efter dom hade släppt in kön. Vi fick ändå väldigt bra platser, vi såg bra (eller iaf jag hahaah..). Men konserten var lika bra som dagen före och dom var världens bästa som vanligt!♥♥♥♥♥
 
Ignorera min röst om ni hör den hahaha...
 
 

STUDENTEN 2014