Utehoppträning

Idag var det kanonväder och då passade vi på att ha årets första utehoppträning för Sussi! Vi hoppade en liten studs och det var jättehärligt att hoppa utomhus igen!! Själva träningen tycker jag gick bra, det var nån gång som jag tryckte av honom lite stort och då blev det lite konstigt i avståndet i resten av studsen.. Men för det mesta gick det jättebra :)
 

5 SECONDS OF SUMMER

Sedan ikväll så står det klart att 5 Seconds Of Summer kommer vara förband på One Direction konserten och det är hur sjukt som helst ju!! Liksom typ 700 kr för att se både One Direction OCH 5SOS!! AAAH längtar!!
 

Soffan

Har lagt mig i soffan den här kvällen och sover med bästa Tilda inatt!❤️
 

Finaste❤️

 

Packar

 

Skellefteå i helgen

I helgen så blir det att dra upp hästarna till skellefteå och tävla som sagt! Det ska bli jättekul med bortatävling, det blir så mysigt och roligt haha! 
 
och mamma och pappa köpte en tidig födelsedagspresent till mig som jag fick för nån dag sen, ett nytt tävlingsskåp!!  
det väger upp andra tråkiga saker som är just nu..
Finaste Tilda!

Stått stilla

Bloggen har stått lite stilla nu en liten stund, och det beror på att jag helt enkelt inte haft tid att blogga..
 
Iaf så kom min syrra och var här på sportlovet! Vi gjorde en massa roliga saker tillsammans och hade jättekul, fast det känns alltid som att det är för lite tid och dagarna går jättefort när hon är här :/
 
Jag har självklart också ridit en hel del, men det är samma vanliga så det orkar jag inte berätta om haha.. Eller alla dagar var inte vanliga, vi hade faktiskt Micke-träning helgen som var nu! Jag tränade bara fredag och det räckte! Vi hoppade kombination, linjer och lite titthinder. Det gick bra, fast det finns ändå många saker som alltid kan bli bättre :)
 
Alla har ju börjat skolan nu igen, men inte jag! Jag är på prao hos Hööks, var där första dagen idag! Det var väldigt roligt att få se hur allt går till med kassan, leveranser osv.. Jag är där den här veckan, så det blir skoj:)
 
Och i helgen så är det tävling i Skellefteå, jag hoppar LC,LC,LB. Vi åker redan på fredag så hästarna inte behöver stå på transporten så tidigt på lördagmorgon och sen hoppa direkt när vi kommer fram! Vi tar med oss Gustav i transporten, och Emma i bilen som får bo med oss första natten :):)
 

Bowling

Var och spelade bowling med tjejerna idag! Det var jättekul och vi hade det jättetrevligt, dock så är jag sjukt avis på alla som är och ser Avicii ahah!