Dressyrnisse ;)

Efter idag kanske jag och Nisse borde skola om oss till ett dressyrekipage?
Nä, men det gick jättebra i dressyrmomentet idag! Han var stadig i formen runt hela banan och var inte alls för pigg i galoppen som jag trodde att han skulle vara. Jag trodde att han skulle springa iväg lite i galoppen, men istället var han perfekt!♥
 
Tillsammans lyckades vi kamma ihop 194 poäng och 66,897% och jag är hur nöjd som helst!! Vi vann det här dressyrmomentet i Blå Dragonernas Minnescup, och imorgon är det hoppmomentet som är en LC. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra där, nu har vi faktiskt en ganska stor chans att vinna cupen!
Det här var första gången jag och Nisse tävlade dressyr tillsammans! Bästa älskade lilla ponny♥
 

Sikeå

Jag vet att jag inte har skrivit något om hur det gick på tävlingen, sorry. Men här kommer det!
 
I LC så fick vi ett pet i grunden, ett skitpet. Det gick jättebra och vi hade ett jämnt tempo och jämna språng, dom som stod på sidan säger att bommen typ rullade av, haha. Men det var riktigt surt!
 
I LB så gick vi nolla ÄNTLIGEN!! Vi har kämpat i LB men det har inte riktigt gått hela vägen, men nu gjorde det de! Det kändes hur bra som helst, och även om vi inte blev placerad så var jag hur nöjd som helst! Vi klarade det, äntligen!
 

Onsdag!

Skoldagen började med ett kort NO-pass. Efter det hade vi SO, och vi tränade lite inför provet imorgon. Våran lärare har inte ens gått igenom allt, så det känns ju bra... Sen stod det idrott på schemat, och då hade vi orientering. Min grupp fick en felaktig karta så ja... I alla fall sen hade vi lunch och matte, och efter det så sprang vi skoljoggen. Man ska springa så mycket man kan på en timme, och samla ihop kilometrar till klassen. Jag sprang 9,1km!
Sen hem och slänga i sig en macka, innan Emma kom och hämtade upp nig och vi for till stallet och red lite dressyr!
Den här veckan blir verkligen en atletisk vecka;)
Måndag: fysträning
Tisdag: hoppträning
Onsdag: orientering, skoljoggen, ridning
Torsdag: innebandy
Fredag: innebandy/ridning
Lördag: innebandymatch
Söndag: hopptävling


Lol, that's me!


Torsdag

Dagen har som vanligt spenderats i skolan.. Vi började med ett SO pass på 2 timmar, sen hade vi svenska-prov. Provet var enklare än jag trodde så det gick ganska bra, vet dock inte resultatet men det kändes bra! Efter det hade vi lunch, sen läsning. Sen var det dags för ett till prov, den här gången i matte. Det gick också bra, och våran lärare var väldigt snabb på att rätta så vi fick se proven direkt efter, och det gick bra! Jag fick ett fel, så det gick jättebra tycker jag! Sist hade jag innebandy-inriktning, där vi körde lite teknik, passningar och skott!
Sen hem och äta lite, och for 45 minuter senare ner på nästa innebandyträning, som var med laget! Imorgon börjar Umeå Floorball Festival :)
Nu sitter jag och pluggar spanska och trodde aldrig jag skulle lära mig alla 44 ord, men tro det eller ej, efter en 45 minuter så kan jag dom!;)
hahah...
 

Bilder från Vindeln!

Fick några fina bilder från tävligen på söndag av Matilda Wäringstam!:)


Vindeln 7/9-13

Har varit och tävlat idag i Vindeln, hoppade LC,LB
 
LC behöver jag inte ens skriva om, stiglädret gick sönder efter första hindret, och då vart jag tvungen att avbryta..
 
LB Bed. A:0/A:0 Div 2:

Rundan kändes jättebra och det kändes som om vi äntligen skulle gå nolla i LB. Vi hoppade alla hinder, och om jag minns rätt så kom vi bra på alla också! Sen kom vi till kombinationen och jag tror att det blev lite kort för honom, så då fick vi ett pet på b-hindret... Det var surt, dels för att det gick så bra innan och dels för att det var laget. Men jag är ändå väldigt nöjd!
 
Vi kom 2:a i den här lagomgången som var finalen. Eftersom vi vann de andra två gångerna så vann vi totalt Div 2! :D
 

Överraskningen!

Glömde ju bort att berätta vad det var som hände i torsdags! 
Jag kom hem och hade jättebråttom till hoppträningen, min mamma stod utomhus så jag sa hej till henne och gick in för att byta om. Då hörde jag någon från vardagsrummet säga "vad långsam du är" och jag tyckte att det lät som min syrra (som bor vid Göteborg) men jag tänkte att det inte kunde vara hon.. Men så kollade jag, och där satt hon! Först trodde jag att jag hade blivit galen eller något, att jag typ såg saker som inte fanns haha.. Men så var det inte, hon kom och överraskade!:)