Timrå

Vi kom fram till Timrå på Torsdag kväll efter många omständigheter: vi sitter i bilen ca 15 minuter från höga kusten-bron. Då ringer mammas telefon, mamma svarar och det är Karin som ringer och säger att Jessicas bil har gått sönder. Ponnyn som jessica rider (gustav) står bak i transporten som Jessica kör. Men eftersom hennes bil har slutat fungera så kan hon inte fortsätta köra.. Vi stannar när vi ser både Jessicas och Karins bilar som står vid en avfart. Som tur är så går Jessicas bil att rulla in på en avfart där vi kan stanna och ta ut hästen. Sen kopplar vi bort transporten och sätter den på Karins bil. Men karin har inte med sig sin adapter som hon behöver för att lysen och blinkers mm ska fungera. Men vi har ju inte så många val. Vi måste ju få ner hästen till timrå! 
Jessica och Pernillas morbror bodde i närheten så han och hans fru kom också och hjälpte till. Han körde sen ner dom till timrå. 
Iaf. Vi har lastat in Gustav i transporten som nu sitter på karins bil. Vi kör iväg och hoppas på det bästa. Efter en stund ringer dom igen och säger att vi måste stanna, jag vet inte riktigt varför. Men vi stannar på första bästa ställe. Efter en liten stund så ser vi karins bil och transporten stå ungefär 100 meter ovanför oss, mitt på E4. Då ringer mamma Karin och frågar vad som händer. Hon svarar att det började ryka från transporten. Linnea och Maria (Som sitter i Karins bil) lastar snabbt ut den snälla hästen mitt på vägen. Sen fick dom två gå med hästan längs efter E4:an ca 100 meter ner till parkeringsfickan som vi står på. Tur att Gustav är världens snällaste ponny som är helt lugn hela tiden! Vi står sedan där en stund medans Karin sakta kör ner transporten till dit vi stod. Sen kopplar vi ur transporten och väntar på Tinas familj som är på väg ner med Napoleon. Som tur är så hade dom bara en häst så gustav fick åka resten av vägen med dom. Dock så hade dom en massa hö på ena sidan av transporten, så vi fick trycka ihop det i olika transporter.. Efter många om och men så kom vi oss iväg och fram till timrå. Cirka 2 timmar senare än väntat! 
 
Nu till själva tävlingen!
 
LC: Det var en vanlig lc runda för oss. Allt flöt på som vanligt och vi gick nolla i grunden. Omhoppningen kändes till en början normal och bra. Sen gjorde jag ett misstag och svängde alldeles för snävt till ett hinder, så nisse kunde inte hoppa det. Jag vart jätte förbannad och besviken på mig själv. Så vi gick alltså ut från banan med 4 fel.
 
LB: Rundan kändes ganska bra, den kunde ha varit snäppet bättre. Han vart väldigt lång och det är då dom här konstiga sprången kommer. Tillslut så stannar han ju. Så vi fick ett stopp på hinder nummer 6. Sen tror jag att vi båda vart lite okoncentrerade så vi rev sjuan. 8 fel.
 
LB+5: Rundan var BRA. Det var den bästa någonsin, allt gick så himla bra och nisse var hur duktig som helst. Alla språng var liksom hur bra och jämna som helst och allting vara bara så bra!! Tills vi kom till hinder nummer 7. Vi fick ett jättekonstigt språng, han hoppade typ jämfota och då föll jag lite framåt och hann inte riktigt räta upp mig till hinder nummer 8 (sista i grunden) som bara var typ 5 galoppsprång efter.. Så då stannade han... Jag vart verkligen hur ledsen som helst och jag vet inte vad som hände sen.. Jag höll inte upp hans huvud och då kan inte han hoppa lika bra så då rev han med frambenen. Jag vart så himla besviken när jag gick ut från banan. Allt gick så sjukt bra och sen kom dedär dumma språnget och förstörde.... 8 fel.
 

Nu i efterhand så är jag ändå glad över den sista rundan, med tanke på att resten gick så bra. Så jag är ändå nöjd!
 Bild från Vännäs en stund sen..
 
/Maja



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo