dålig uppdatering!

Förlåt för den usla uppdateringen!! Jag har ingen förklaring till varför jag inte har uppdaterat, har helt enkelt inte orkat haha! I alla fall, så får det här bli (kanske) ett lite längre inlägg där jag berättar lite om vad som hänt under alla dessa dagar!
 
Vi börjar med att jag har fyllt 15 år!! Onsdag den 9 April fyllde jag 15 år, och efter jag hade varit på skolan och stallet så firade vi med familjen bara. Jag fick jättefina presenter av alla :)
På fredagen efter så hade jag och Fanny tillsammans en födelsedagsfest med tjejerna i klassen eftersom att vi fyller år nästan samtidigt. Vi hade en jättetrevlig och rolig kväll hemma hos Fanny där jag fick superfina presenter av allihopa! Vi tog även en nostalgitripp och kollade på alla High School Musical filmerna haha!
På söndagen efteråt så kom släkten på fika och även där fick jag presenter haha! Det var också såklart jättetrevligt :)
 
På lördagen så tävlade jag i Vännäs, jag hoppade LC och LB med Nisse. Och det var nog den bästa tävlingen vi har haft hittils, både resultatmässigt och bästa rundorna! Båda klasserna gick hur bra som helst och båda rundorna var jämna och kändes hur bra som helst! Jag kom trea i LC, jag låg tvåa jättelänge innan Måns (Nisses pappa) petade ner mig, haha! Och i LB så gick vi nolla med en superrunda och det slutade med att vi kammade hem vinsten i LB!! Jag är så nöjd över tävlingen! :D 
Dom första 3 bilderna är tagna av Julia Nejati, dom 4 sista bilderna är tagna av Carolina Strömgren :)
 
 
På söndagen efteråt for jag och skrittade Gustav medans mamma ledde Nisse. Jag ska rida Gustav åt Emma nu på påsklovet eftersom hon är i fjällen :)
 
Sen har vi ju också, som sagt, fått påsklov vilket är jätteskönt, så igår passade jag på att sova riktigt länge och bara vila hela dagen!
Idag har jag varit på stan med Emmy, vi cyklade ner och det blåste hur mycket som helst!! Jag skojar inte när jag säger att cyklarna typ blåste iväg... Iaf så åt vi där och sen gick vi runt och kollade lite, vi träffade Felicia, Ellen, Alice och Ellis där också. Jag fick med mig tre nya mobilskal hem!
 
 
Resten av veckan kommer jag vara i stallet, och sen ska jag och min kusin Emmelie fara på Träna och träna något i veckan! I helgen så följer jag med Maja Persson och hennes familj ner till Sundsvalls-tävlingen. Jag ska själv inte tävla men jag ville ändå vara där ;)
 
Nu ska jag gå och se på SHL-finalerna som precis har börjat för typ 10 minuter sen! Heja Skellefteå ;)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo