Långhelg!

Vi har ju haft långhelg ändå från Torsdag!! 
 
I Fredags red jag nya Sparven för första gången, jag linade hon först sen skrittade jag och travade lite. Det gick bara fint och hon var jättesnäll! Hon var även supersnäll i hanteringen och det är verkligen jätteskönt att hon står stilla och är lugn när man håller på med henne, det är verkligen guld värt! Så jag var där en ganska lång stund och höll på med henne så hon också får vänja sig med mig :)
 
Igår så var jag också i stallet och red då lite dressyr för Mona på Sparven. Det gick också jättebra, hon är verkligen supersnäll. Trots att det är en hel del dressyrarbete kvar så kändes det ändå otroligt bra! 
 
 
Idag så hoppade jag lite med henne, jag travade först några bommar och sen hoppade vi en studs med ett litet hinder efter två galoppsprång. Jag var lite spänd i början och då smittade det av sig lite på henne och därför vart det lite spänt från början, men när vi båda slappnade av så gick det mycket bättre! Jag måste ha lite bättre tempo på henne för att det ska bli ännu bättre!! 
Det enda bevis på att vi har hoppat! ;)
 
Jag är verkligen jättenöjd med hela helgen och det ska bli så kul att fortsätta med Sparven! :D
 
 
Nisse ska gå igenom besiktningen och sen är han såld! Det känns både bra och dåligt, det är ju såklart jättetråkigt att han far! Jag har ju trots allt ridit honom en lång stund nu! Men han kommer att få det jättebra!!♥
Några av alla miljarders bilder ;)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo