★2013★

Det har hänt fler saker än de bilder som finns med i collagen, men jag fick inte plats med allt haha;)
Och alla collage blev typ olika stora men aja..:)
 
Januari:
 
 
Februari:
 
 
Mars:
 
 
April:
 
 
Maj:
 
 
Juni:
 
 
Augusti:
 
 
September:
 
 
Oktober:
 
 
November:
 
 
December:
 
 
Hoppas 2014 blir ett bra år!!




 



 

 

 


Monday

På väg hem efter ännu en lyckad och superrolig hoppträning! Filmer kommer nog senare eftersom Mona filmade tror jag:)
 

 

IBK Dalen - Storvreta

Var och såg på innebandy med pappa, Wilma och Wilmas mamma. Matchen var mellan Dalen och Storvreta och jag hade en känsla av att Storvreta skulle vinna, men jag hade fel. Det var en jättespännande match och Dalen vann tillslut med 7-4 efter en rad snygga mål!
 
Sen var det tänkt att jag och Emmelie skulle gå på bio ikväll men eftersom det inte gick nån bra film så ska vi se i helgen istället!
 

Juldagen

Ställde väckaren på 9 imorse och var nååågot trött när jag vaknade. Jag och Emma skulle fara in på hippo och rida lite dressyr ordentligt idag. Så då var jag tvungen att kliva upp lite tidigare eftersom att vi också skulle bort på kvällen! 
 
Iaf så gick det jättebra att rida i ridhuset, dock så var båda hästarna väldigt pigga och starka! Efter ungefär halva tiden så kändes Nisse riktigt fin och mjuk och det kändes verkligen jättebra! 
 
Det är så bra att vi har skaffat anläggningskort nu så man kan rida ordentligt ibland nu är det är så knepigt väder utomhus!
 

Julafton!♥

Har haft en jättetrevlig julafton med familjen och delar av släkten!♥
God mat, bra presenter och allt var bara bra! Jag fick kläder, pengar, bio-presentkort, mer kläder, lösögonfransar (till nyår), hårspray, en Yogi Flow shower gel, Our Moment parfymen, Urbanears hörlurar, en fleacepläd med armar hehe, en Louis cardboard cutout (en pappersdocka), och biljetter till Where We Are tour 2014!!

Tack alla för alla fina julklappar, jag tror inte att jag glömde något nu ;)
:):)
 
 
 
 

Saknar sommaren!

Efter imorgon (julafton) så kan det gärna ta och bli sommar igen! Saknar alla tävlingar, det varma vädret och saknar bara sommaren allmänt!
 

Kanal 5

Pappa bläddrade mellan kanalerna på tvn när jag såg att HSM 3 gick på 5:an, jag vart bara tvungen att se det! ;)
 
btw. Min syrra kommer när som helst nu:D
 

Klart!

Började ju städa för några dagar sen men kom av mig så städningen blev inte helt klar. Idag efter skolan så städade jag klart istället:)
 
Idag so hade vi Volleyboll-turnering på näst sista skoldagen. Min klass, som fick färgen grön, klädde ut sig till Luigi från Super Mario. Nästan alla i klassen klädde ut sig vilket var jätteroligt! Vi kom 3:a efter båda 9:orna, så vi har nog en stor chans att vinna nästa år ;) Vi vann även pris för bästa hejaklack!! 
 

Nils

 
 
Lite bilder på Nisse från den senaste veckan. Vi har ju ridit på åkern den här veckan! Btw. klippbilderna är från idag;)

gå in på elins blogg

 GÅ IN PÅ MIN KOMPIS BLOGG!! TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN
 
 

städar

Har fått reda på några betyg idag och är faktiskt ganska nöjd! Och min lärare sa att i ett ämne som jag har C i så har jag några kriterier på A nivå men inte tillräckligt för att få ett B, så jag ska försöka höja det till ett B nästa termin!
i morgon ska vi få veta betyg i Hk, och kanske något annat ämne men inget som jag vet om.. Jag hoppas och tror att det blir ett bra betyg! För jag kan ju liksom laga mat och sådär, och senaste provet vart jag väldigt nöjd med så jag hoppas läraren också är det ;)
Nog med skolpratet!
 
Nu håller jag på och städar mitt rum, jag har kommit längre än halvvägs så jag tycker att jag förtjänar en liten paus ;) 
friendos!♥

tog bilderna från www.perneholm.blogg.se!

6 dagar tills syster kommer!

 

Galopp på ängarna!


going home

 

Torsdag

Slutade vid halv 12 idag så då for jag, Agnes, Lovisa, Mirjam och Fanny ner på stan en stund och kollade på lite julklappar och jag köpte även en present till Elin som har fyllt år! 
Jag åkte hem vid 3 och när jag satt på bussen så ringde mamma och sa att jag skulle komma till stan igen, så då åkte jag ner igen haha.. Jag köpte en julklapp till min syrra och sen åt vi hela familjen på Allstar!
Känns skönt att jag har köpt nån julklapp iaf!
 
 

Önskelista 2013

Önskar mig faktiskt en hel del i julklapp i år, det dyraste på listan är i alla fall en iPhone 5 hehe... Jaja, jag hoppas verkligen att jag får det!
Men annars så står det lite smink, kläder, skor, nån mössa, lite från hollister, hästgrejer och lite mer blandade saker. Är även i stort behov av ett par hörlurar då alla jag har alltid går sönder, så det står också på listan! 
Längtar verkligen till julafton! Min storasyster och hennes kille kommer upp också så det blir jättekul, har ju inte sett dom sen i somras!
 
några av grejerna jag önskar mig!
 

THIS IS US

 Förresten så glömde jag säga att This Is Us äntligen har kommit ut på Swefilmer!
Tryck på bilden för att komma till filmen!
 

on top of the world

Igår så var det äntligen dags för en hoppträning inne på Hippo! Det känns som att vi inte hade hoppat på åratal, men nu när det är så hårt utomhus så kan man ju inte göra det!
 
Iaf så är jag hur nöjd över träningen som helst, tror faktiskt att det var den absolut bästa träningen hittils! Det kändes verkligen super hela träningen! Nisse var i perfekt form och var lagomt pigg och det kändes som att han verkligen var jättesugen på att hoppa ;) Vi hoppade en massa titthinder och Nisse stannade inte en enda gång på nåt hinder, världens bästa!! Det gick så himla bra hela träningen och jag blev så glad!!
Vickan fotade igår!!:)

Design

Håller på att fixar lite med designen, så denna snabbgjorda headern får bli bra för just nu!
...

December

Det har äntligen blivit December, julmånaden!
 
1 December: första advent spenderades i Ö-vik, på innebandymatch. Vi spelade mot Ö-vik som är serieledarna och det blev 2-2. Så det blev vi jättenöjda med, och jag fick till och med göra ett mål! Vi åt på Max efteråt, och det är alltid lika roligt med innebandylaget!♥
 
2 December: Den andra december så hände inget speciellt, jag var på skolan som vanligt. Sen på kvällen så for jag på Allstar och hämtade en IBK Dalen tröja som jag hade vunnit haha. Det var en Ketil Kronberg tröja som var signerad av alla spelare! Det var egenligen Viktors förtjänst att jag vann denn, så tack Viktor! ;)
 
3 December: igår så var jag hemma från skolan eftersom att jag hade jättemycket huvudvärk. Jag har inte så mycket att säga om den dagen haha.. Men det blev iaf bättre mot kvällen så det var ju skönt!
Random bild från nån gång..
 
4 December: idag var en helt vanligdag i skolan. Iaf så hämtade Emma mig vid 4 och då for vi till stallet. Vi hade jättekul där och skrattade och höll på så att tiden flög iväg. Vi kom hem vid typ halv 9 så vi var ju där en stund. Men det är så kul med alla tjejer i stallet, man skrattar alltid!♥
Snygga!!