Liseberg!


Borås Torsdag!

Hejsan! Idag har vi hunnit med att vara på Hööks, en sväng på stan där vi åt middag. Sen hem igen för att en timme senare gå tillbaka till stan och se lite på Louise Hoffsten! Det var egentligen tänkt att Icona Pop skulle vara där, men då deras sångare blev sjuk så fick det bli hon istället! Det är verkligen sjukt mycket folk ute på stan i Borås på kvällarna. Men det är klart att när butikerna har öppet till 22 så :)

Imorgon blir det in till Göteborg och shoppa lite där, sen drar vi på Liseberg :)


Borås Onsdag!

Jag och mamma kom fram till Natta och Rickard i Borås igår-kväll.
idag har vi varit i Knalleland och shoppat lite, fick med bland annat en klänning, ett par skor och världens skönaste Kingsland kofta!!
 
Nu ska vi snart äta middag och sen blir det att kolla på Fotbolls EM, semi-final mellan Sverige - Tyskland!
 Nisse :):)

Tåget

Sitter på tåget till Borås som gick 05:12... Kommer fram vid 3 och då ska vi äntligen träffa syrran!! :D


Nisseee♥


My Firefly♡

Som vissa av er kanske sett så är Nisse till salu. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=740484&inriktning=&typ=
 
Känns jättetråkigt att han ska säljas! 
Det har varit en tjej som provridit honom och som är väldigt intresserad, så han åker väl troligtvis snart:(
 
/Maja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressyr

Hejsan.. Idag red jag på riktigt igen, har ju inte kunnat det på ett litet tag med tanke på att jag knäckte svanskotan! Men nu så är jag fit for fight igen! 
 
Det gick sjukt bra idag, kanske inte från allra början men det gick bättre och bättre. Han var verkligen på bra jobbarhumör och var jätteduktig! Det kändes kul att äntligen kunna rida på riktigt, lite ont fick jag men aja!
 
I helgen åker några till Piteå och tävlar, jag stannar hemma eftersom att jag inte hoppat på ett tag..
Emma är också hemma eftersom doris är skadad :(
 
I kväll har jag varit på "sommaren i city" där det var något slags Kiss Forever band eller något, haha.. 
                              
                                                        Sista bilden med Bettan♥
                                                                ~2012-12-02~
 
 

Fotbolls-EM

Sitter och kollar på fotbolls EM nu! Sverige leder mot finland med 1-0!:)

Idag var inte emma hemma så istället för att hon red nisse så skrittade jag bara honom en stund. Efter jag hade skrittat så hoppade jag av och ledde ut honom en stund!


Fredag!

Imorse for jag och kollade på Milan Junior Camp som har varit hela veckan! Jag har inte varit med på det på flera år nu! Iaf så for jag hem vid 12 och åt och sen for jag vidare till stallet. Jag skrittade bara Nisse för jag kan ju inte rida än.. Men sen så red Emma honom efter jag hade skrittat :)

Efter jag kom hem så skyndade jag mig och duschade för att sen fara ner och se den årliga "landskampen" som alltid är på milan junior camp mellan dom italienska tränarna och de svenska tränarna! Ni kan ju gissa vilka som alltid vinner ;)


Dålig uppdatering!

Förlåt jag vet att jag inte uppdaterat på jättemånga dagar!
 
Tävlingen i nordmaling som var i helgen gick inte alls som vi tänkt oss!
 
LB lördag: Framhoppningen kändes hur bra som helst, han var framme och hoppade perfekt och allt sånt! På banan så kändes det direkt att han stod emot, han hade inte samma tempo.. 1:an och 2:an gick bra, sen kom vi till trean som var ett plank, och där tog det helt enkelt stopp! Jag vart jättebesviken för vi har aldrig vägrat ut oss.. 
 
Det var ju tänkt att jag skulle hoppa laget i LC på söndag, men eftersom det gick så dåligt på lördagen så gjorde vi inte det.. 
 
LC söndag: Den här gången han vi inte ens komma in på banan... Det var helt kaos på framhoppningen, det kändes som att det var 20 st där inne.. Och det kändes inte alls bra, första gången vi kom på räcket så stannade han, sen så kom vi mot hindret igen och då hoppade han av jääättestort! Det var egentligen inte så farligt för han har hoppat av stort förut många gånger och då har det gått bra! Men nu tappade han balansen och snubblade i hindret och jag flög som en vante och voltade uppe i luften och landade rakt på svanskotan.. och när jag låg där så kunde jag inte röra benen alls, och hade ingen känsel i dom. Så då bestämde sjukvårdarna att vi skulle ringa ambulans. Det tog typ 30 minuter för ambulansen att komma eftersom dom var i umeå. Så dom fick ju stoppa hela tävlingen..... 
Min känsel och rörlighet kom tillbaka mer och mer i ambulansen och på sjukhuset, men jag låg på en såndär Spineboard och var omringad med nackkragar och grejer runt huvudet så det var omöjligt att röra det.. Jag låg helt stilla i typ 3 timmar.. Iaf så gjorde dom massa olika grejer och jag fick röntga mig.. 
Det visade sig att jag hade knäckt svanskotan och hade klämt en nerv (därför jag inte kunde röra benen..) 
 
Så nu blir det vila ett liiitet tag:) Men snart så är jag uppe på hästryggen igen! :)
 
Det blev alltså ingen LB den dagen som ni troligtvis fattar..;)
Arkivbild
 
/Maja

Låtar

Har precis bränt ut en cd med låtar till tävlingen och nedanför är en bild på låtlistan sådär lite snyggt skrivet ;)

Är det någon som har tips på låtar till ärevarv så får ni väldigt gärna kommentera!!


Tävling i helgen!

I helgen så ordnar Stöcke PF/Nordmaling RK tävling som kommer att vara i nordmaling. Alltså så är det "hemmatävling". Imorgon så skrittar vi och packar allt i skåpen, sen kör vi ut dom till nordmaling där vi fixar iordning lite. Sen åker vi dit på fredag också och fixar. Sen är tävlingen på lördag och söndag.
 
Jag och mamma har bakat större delen av dagen, så kom dit och köp fika!! Sen har vi också varit och kollat på Eva Jonsson träningen.. Ja, det var väl lite kortfattat av vad gjort idag. Har även städat mitt rum!!
/Maja

Stallet i helgen

Har inte så mycket att berätta faktiskt.. Skrittat hela helgen! I lördags så skrittade jag och Tina ut och då så var det en hund innanför ett staket som ingen såg. Och självklart började den skälla, nisse vart livrädd och drog iväg med mig på ryggen medans Nappe bara stod stilla... Haha;)