Eva träning

Igår var det Eva Jonsson träning på kvällen. Vi hoppade olika linjer och jag tycker att det gick jättebra för mig och nisse! Det var en runda som vart väldigt ojämn, och det berodde på att han vart väldigt stark och jag lät han bara springa på och glömde bort halvhalter.. Bortsett från det så gick det bra, han stannade inte någon gång!
 
Jag fick byta sadel i söndags men jag tyckte att den var väldigt oskön, jag fick väldigt ont i svanskotan av den. Men vi får se om jag får rida i den idag eller inte.  Jag fick i alla fall byta till min vanliga sadel igår på träningen, så det kändes bättre med den!
 
Skolan har ju börjat i måndags så nu har jag gått i två dagar, jag sitter och har lunchrast just nu. Vi har haft ett långt SO pass på morgonen, sen hade vi 40 min rast och efter det hade vi idrott. Eftersom det var första idrotten så satt vi bara och pratade och planerade lite, chill. Det tog ju inte så lång tid, så vi fick lunch 50 min tidigare, haha! Så nu har vi haft lunch i 1 tim och 1o min och vi börjar om 10 minuter! 
Då har vi matte, vilket jag tror blir ganska lugnt idag!
bild från i helgen i skellefteå!♥
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo